Ekskluzivno: Sedma epizoda „Ubice mog oca 4“

Video 10. apr. 202019:33 > 23:16
Podeli:

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, sedmu po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Sedma epizoda donosi uzbudljive obrte! Posle novog ubistva, Aleksandar se odlučuje da opet stisne Zvornika što će Marjanović prekasno saznati. Jelena intenzivno pomaže kolegama oko slučaja silovanja, samo da skrene misli od bola zbog raskida sa Aleksandrom. Pritisak javnosti i porodice Jovanić nad policijom postaje nesnošljiv. Nikoli se žuri da što pre preuzme Citylend, pogotovo što i Natalija dolazi kod njega.. Reditelj je Miroslav Lekić, uz glavne likove, uloge tumače Marko Stepanović, Zoran Ćosić, Boris Komnenić, Ivan Vučković.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.