Ekskluzivno: Druga epizoda „Ubica mog oca 4“

Video 06. mar. 202022:10 > 13:05
Podeli:

Portal nova.rs odlučio je, da zbog ogromnog interesovanja za prvu epizodu serije „Ubice mog oca 4“ svojim posetiocima omogući da potpuno besplatno pogledaju i drugu epizodu. Epizoda je dostupna na sajtu već večeras.

Za nedelju dana, na portalu nova.rs početak četvrte sezone pregledan je više od 600.000 puta. Upravo zbog tih neverovatnih podataka i interesovanja publike, odlučili smo da im omogućimo da pretpremijerno pogledaju drugu epizodu.

U novoj epizodi Miša Zvornik, besan nakon pokušaja atentata, pokušava da sazna ko mu radi o glavi. Nakon teškog razgovora sa Marjanovićem, Aleksandar se viđa i sa majkom posle dugo vremena. Nastavlja se istraga silovanja i ubistva studentkinje.

Ekskluzivno: Druga epizoda „Ubica mog oca 4“

Za nestrpljive, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.