Ekskluzivno: Osma epizoda “Ubice mog oca 4”

Video 17. apr. 202020:32 > 20:48
Podeli:

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, osmu po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Osma epizoda nosi zanimljive obrte! Aleksandar dobija od Nikole čudan zahtev. Zoran, sam uvidevši propuste u istrazi oko silovanja, dodeljuje slučaj Goranu. Jakov Jovanić saznaje užasnu istinu. Obradovićkini problemi sa sinom i mužem se pojačavaju, svesna je da će morati što pre da ih pošalje negde ali biće već kasno.. Aleksandar i Mirko kreću u akciju koja će preokrenuti sve. U ovoj epizodi između ostalih igraju i Pavle Jerinić, Milena Đorđević, Aleksandra Prijović, Marko Gvero..Reditelj je Ivan Živković.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.