Ekskluzivno: Deveta epizoda “Ubice mog oca 4”

Video 24. apr. 202019:51 > 19:57
Podeli:

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, devetu po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Nakon saznanja da Zvornik drži njenog sina, Obradovićka traži pomoć od Nikole i Marjanovića. Nikola u tajnosti odlučuje da je pusti niz vodu dok joj Marjanović uz pomoć Aleksandra traži sina. Aleksandru samo nije jasan Marajnovićev motiv ali pristaje jer je on kriv što se otmica dogodila.. Jakov Jovanić raspušta poslove zatečen istinom o smrti svoga sina. Natalija napada Jovana a i silovatelj ponovo napada.. U glavnim ulogama Nataša Ninković, Mladen Sovilj, Voja Brajović.. Reditelj je Maša Nešković.

PROČITAJTE JOŠ:

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Komentari

Vaš komentar