Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za prebijanje manekenke Nataše Šavije koja je usled povreda završila u bolnici.

Skandalozni detalji ubrzo su isplivali u javnosti, a Stefan je nestao ubrzo nakon incidenta i od tada se za njim intenzivno traga.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegov otac Osman se nakon svega oglasio i rekao da je u šoku zbog ovih tvrdnji.

„Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje“, rekao je Osman za „Kurir“ i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedela.

Foto: Printscreen / PREMIJERA

„Verujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao devojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar deo detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.“

Osman je sada na Instagramu objavio snimke svog sina nastale kada se maskirao u robijaša i oko ruku imao ružičaste lisice.

Stefan Karić Foto:Screenshot/Instagram/karic_osman

„Ono kad sam sebe izmalerišeš“, napisao je Stefanov otac, a mnogi su ga osudili zbog toga što pravi šale u ovako ozbiljnoj situaciji.

BONUS VIDEO: Porodično nasilje u Mirijevu – otac držao ćerku zatočenu u stanu