Zorannah
Zorannah; Foto: Screenshot Instagram zorannah

Blogerka Zorana Jovanović pohvalila se bujnim poprsjem.

Zorana je pozirala u bikiniju na luksuznoj destinaciji, pa je pokazala vitku liniju i silikonske grudi.

Iako je želela da pokaže zgodno telo, mnogi su ipak kritikovali njen izgled, pa su zaključili da je preterala sa silikonima.

„Majko sveta šta ova žena uradi“,“Preterala si“, „Nije mi jasno kome je ovo lepo“, neki su od komentara.

„Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 c,m iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška. Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš menjala implante drugi, treći put jer se oni menjaju na svakih deset godina“, pričala je svojevremeno Zorana o svojim grudima, pa je naglasila da deluju prirodno:

„Ja sam samo želela male okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore.“

BONUS VIDEO: Zvezda Granda otvoreno o raskidu: Osušila sam se od patnje, varao me je i lagao

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.