Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sindikat estradnih umetnika Srbije sinoć je proslavio trideset drugi rođendan.

Sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije već trideset dve godine zastupa interese umetnika, a godišnjicu uspešnog rada proslavili su zajedno sa članovima i saradnicima u restoranu “Stara kapetanija”.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragiša Golubović Foto: Promo

Među onima koji su čestitali bili su predstavnici Unije poslodavaca Srbije, sa kojima sindikat ima dugogodišnju uspešnu saradnju, predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, direktor Sokoja Dejan Manojlović, predstavnici drugih granskih sindikata, a sve je kao domaćin ugostio predsednik Sindikata Dragiša Golubović.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Veliku zahvalnost dugujemo svima koji su nam pružili podršku svih ovih godina. Veliki posao je iza nas, ali nam u ovim kriznim vremenima predstoji i velika borba za prava naših članova“, istakao je Golubović.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nezaobilazna je bila i pesma, pa su se tako mikrofona latili Ranko Šemić, Raša Pavlović, Nedeljko Bilkić, Goca Lazarević, Sneki, Branka Sovrlić, Nenad Manojlović, Danilo Živković, Rade Jorović, a posebno iznenađenje bilo je kada je pesmu otpevala i Nada Obrić, posle višegodišnje pauze.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

BONUS VIDEO: Ivana Selakov o novcu i estradi

Komentari

Svi komentari (0)