Seka Aleksić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U poslednje vreme Seka Aleksić gotovo da i ne spava.

Naime, pevačica vredno radi na novom projektu ,,Disco Seka“, a ako je sudeći prema zadovoljnoj publici kao i pregledima na platformi You Tube, sav uložen trud se i isplatio.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Seka ne prestaje da iznenađuje.

Naime, pevačica je odlučila da nešto ranije obraduje fanove drugom po redu pesmom ,,Voli me, ne voli“, koja će ugledati svetlost dana 30. decembra, a koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Seka je novim singlom želela da iznenadi publiku, te joj, kako kaže, nije bilo teško da sa svojim timom uradi i spot, sa kojim će ponovo pomeriti granice.
„Znate da je meni publika uvek na prvom mestu. Pošto je postoja…lo veliko interesovanje za moju drugu pesmu sa albuma ,,Disco Seka“, odlučila sam da je što pre ekranizujem, kako bi publika bila zadovoljna. To je ujedno i iznenađenje koje sam krila sve do danas i nadam se da ću ispuniti očekivanja“, rekla je pevačica.

Seka Aleksić Foto: Stanislav Zakić

Seka je na svom Tik Toku izbacila samo delić sa snimanja spota, a kako je proteklo snimanje pogledajte na sledećem linku:

@seka_aleksic Jao kao gimnasticarka 👻 video @Stanislav Zakić #pridjiakosmes #sekaalekic #viral #tiktok #video #styling #discoseka ♬ Pridji ako smes - Seka Aleksić

BONUS VIDEO: Dragana Mirković i Seka Aleksić se pomirile i zagrlile nakon 12 godina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar