Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nekadašnje članice benda "Hurricane" prvobitno su izjavile da će nakon isteka ugovora odmarati od mnogobrojnih obaveza koje su imale u prethodnom periodu.

Međutim, pevačice su nastavile svaka svojim putem, ali odmor im je ipak promakao, te Sanja Vučić i Ksenija Knežević vredno rade i nastupaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dve su već uveliko počele da zakazuju nastupe, dok treću članicu ove popularne grupe, Ivanu Nikolić, navodno još niko nije angažovao da peva.

Naime, Sanja je prvobitno više puta izjavila da će se posvetiti autorskom radu. Međutim, ona je za oktobar već zakazala nastupe po regionu i dijaspori, a na nekom od njih će se sresti, a verovatno i zapevati zajedno sa koleginicom Ksenijom.

I dok Sanja i Ksenija imaju ozbiljne planove, Ivana je navodno u problemu, kako navodi „Kurir“.

Međutim, Nikolićeva trenutno snima prvu solo pesmu, s kojom će se vratiti na estradu i nastaviti tamo gde je stala kao članica grupe „Hurricane“.

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Sanja i Ksenija su baš tražene. Sanja posebno, jer svi znaju da ona peva sve savršeno. Što se kaže, od Silvane do Nirvane. Iako je rekla da će se prvenstveno baviti autorskim radom, ona je brzo shvatila da to neće biti dovoljno, pa je odmah prihvatila sve pozive za gostovanja po regionu. Zasad već ima nekoliko zakazanih svirki, a na nekim od njih će pevati zajedno s Ksenijom. One nisu angažovane zajedno, već svaka posebno. Obe imaju svoj repertoar, a biće zanimljivo videti da li će se na sceni možda pojaviti i zajedno, kako bi otpevale neke od svojih starih hitova. To nije isključeno, jer se i na plakatu kojim se najavljuje njihovo gostovanje njihova imena navode zajedno, jedno s drugim. Vučićevoj je oktobar skoro ceo popunjen, pa će tako najpre pevati u jednom klubu u Parizu, kada nastupaju i Dragana Mirković i Breskvica, a nekoliko dana kasnije će se na jednom festivalu u Podgorici naći zajedno s Ksenijom, gde će isto veče pevati i Aca Lukas i Edita Aradinović“, ispričao je izvor za „Kurir“, pa je nastavio:

Hurricane, Harikejn, nastup, promocija
Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„I Ivana se nadala da će imati poziva za nastupe nakon što je završila s grupom. Ipak, to nije bio slučaj. Shvatila je da nešto mora da uradi po tom pitanju i da se od stare slave ne živi. Ovih dana je u studiju, priprema pesmu. Ona se nada da će pesma biti pravi hit i da će uz novi repertoar koji priprema i ona nastaviti tamo gde je stala sa Sanjom i Ksenijom.“

BONUS VIDEO: Hurricane: Niko nije očekivao baladu od nas, priželjkivale smo je

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)