Milica Ristić i Nikola Rađen Foto: Instagram, Dragan Mujan/Nova.rs

Nikola priznao da je uzbuđen što će dobiti i sina.

Pevač Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić nedavno su se venčali u Hramu Svetog Save u Beogradu, a u martu će dobiti i svoje prvo zajedničko dete – sina.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, Nikola iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke, a sada je otkrio koliko je uzbuđen što će uskoro dobiti i naslednika.

„Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše“, rekao je on za „Gloriju“.

Milica je ovom prilikom ispričala kako se slaže sa Nikolinim ćerkama i kako provode vreme zajedno.

„Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često se šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo“, iskrena je Milica.

Istakla je i da nije razmažena trudnica.

„Ne želim previše da se opuštam, a nema ni potrebe. Planiram da pevam do Nove godine i da se potom nastupima vratim već u aprilu ili maju“, zaključila je pevačica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Ana Kokić o novoj pesmi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar