Ivan Marinković i Goca Tržan Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić/Goran Srdanov/Nova.rs

Iako Goca Tržan retko govori o bivšem suprugu, on i 11 godina nakon razvoda komentariše pevačicu.

Ivan Marinković i posle više od decenije nakon razvoda iznosi detalje njegovog odnosa sa bivšom suprugom.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su se upoznali u butiku u kome je radio.

„Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona“, rekao je za medije Ivan.

On je istakao da nije verovao da može da bude sa pop zvezdom.

„Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prvi se*s nam je bio u Domu skindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo…“, dodao je Marinković.

Nakon venčanja su brzo postali i roditelji.

Ivan Marinković Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Ubrzo posle venčanja, u aprilu 2007. Goca se porodila i dobili smo ćerku Lenu. To su bile godine kada smo se mnogo voleli. Priznajem, imali smo dosta trzavica i padova u braku, ali i mnogo lepih momenata, koje ću pamtiti ceo život“, iskren je bio Ivan za „Republiku“.

Goca je tada govorila da među njima ima strasti kao i prvog dana.

„Sigurno takvu stvar ne bih krila jer ne bih mogla da živim u farsi. Ivan je uz mene šta god da radim, i kritikuje me i pohvali kada to zaslužujem. Porodica mi nije nanela nikakvu štetu kada je reč o mojoj karijeri, uprkos tome što menadžeri pevačice često savetuju da takve stvari drže podalje od publike kako ne bi ostale bez posla“, rekla je tada Goca za Story i dodala da veruje da su se izborili sa svim problemima.

„Da. Suprug mi je velika podrška i moj glas razuma. Moram priznati da je često u pravu, ali mene to saznanje užasno nervira i strašno se ljutim kada mi drži pridike, ne zato što mislim da mi ne želi dobro, već me pogađa što nisam najbolja u svemu“, kazala je tada.

Goca je jednom prilikom Ivanu spasila život.

„Ta njegova bolest je encefalitis, odnosno upala mozga, zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke. Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se pomeša. Bukvalno sam mu spasla život tada, on kao ranjena životinja, muli, opirao se, tad sam dojila, kada je došla Hitna, i policija ga je morala odvesti zbog manifestacije bolesti. Vezali su ga lisicama i u gaćama izveli, policija je rekla da je za „Lazu“, da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi“, rekla je ona u emisji “Preživeli“.

Iako je sve delovalo idealno i svoju ljubav nisu krili, došlo je do razvoda. Marinković je za krah koji su doživeli krivio Gocu.

„U jednom momentu počeo sam da se ponašam kao detektiv. Pratio sam je i nahvatao je sa drugim muškarcem na delu! Pokušao sam da pređem preko toga, ali nisam uspeo… Zbog toga smo se i razveli. Zanimljivo je da je ona prva podnela zahtev za razvod iako sam je ja uhvatio u neverstvu. Priznajem da mi nije bilo lako zbog našeg rastanka. Porodice su pokušale da nas pomire, ali bezuspešno“, rekao je tada Ivan, dok je nedavno Goca istakla da joj je Marinković napravio pakao od života.

Goca Tržan Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, pevačica je govorila da je razvod prouzrokovan zbog njegovih poroka.

„Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu zato da je on kriv, oboje smo jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, preliva… Iako smo se dogovorili da bude bez medija, želeo je možda osvetu, i dalje sam, 11 godina posle, maltretirana, ja mogu da kukam sad, ali opet bih sve isto zbog ćerke. Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je pri sebi. Ivan je njoj samo biološki otac. Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je videla od Raše“, rekla je za Telegraf Goca.

Između njih je tada nastao medijski rat, koji ni danas ne jenjava.

„Baš kao ni Ivan, ni ja nisam želela da dođe do ove situacije. Zna se da je za tango potrebno dvoje, pa i razvodu doprinose dvoje ljudi. Nije mi teško da priznam da sam kriva, ali svakako nisam jedina kriva, baš kao što nisam varala Ivana. Sad nije važno ko je koga ostavio, jer to neće promeniti stvar. Nemam nameru da sedim skrštenih ruku dok me pojedinci predstavljaju kao preljubnicu, jer ja to nisam. Da sam želela da varam, sigurno bih odavno izašla iz braka“, pričala je tada Tržanova, dok je Ivan tvrdio da se upravo ona nije dovoljno trudila.

Nakon razovda, njihova ćerka Lena je nastavila da živi sa majkom, dok oca ne viđa.

„Lenu nisam video četiri godine. Komuniciramo preko poruka, ali ona nema želju da me vidi i ne želim da je opterećujem time. Javi mi se ponekad i pošalje mi poruku. Nedavno mi je pokazala šta je nosila na maloj maturi. Voleo bih da se ponovo zbližimo i češće viđamo“, kazao je Ivan.

BONUS VIDEO: Goca Tržan o odnosu sa mužem