Goca Tržan Foto: Nemanja Jovanović

Pevačica prihvata svoje godine i otkriva koje vrednosti se trudi da usadi ćerki.

Goca Tržan nedavno se našla u ulozi kuvara u jednoj domaćoj emisiji, a sada je otkrila da li i privatno voli da kuva.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ništa nije namešteno. Ja stvarno volim da kuvam, to znaju svi moji prijatelji. Najviše volim da ih dočekujem kod kuće. Izuzetno retko se sa njima nalazim po kafanama jer mi je dosadila restoranska hrana. Spremam ono što vole da jedu“, rekla je Goca.

Slobodno vreme voli da provodi sa svojim prijateljima.

„Uvek se isplati da budeš s prijateljima u kafani! Tamo možeš ćevape da jedeš, ne moraš dimljeni losos. Važno je samo da se družiš, kako god. Mi smo društvo koje je uprkos ekonomskim problemima uspelo da zadrži komšijsku kafu, parče torte i kolača uz koje delimo porodičnu i prijateljsku priču. Hvala bogu što sam rođena na Balkanu i što imamo to ‘nešto'“, kazala je pevačica.

Tržanova objašnjava da ni njene kolege nisu u najboljoj poziciji.

„Ne znam šta da vam kažem. Estradu ne analiziram previše, neću da me boli glava. Mislim da su moje kolege oprezne. Malo smo u neznanju šta da radimo u ovim uslovima, kako da udovoljimo sebi i svom ukusu, a da opet animiramo i publiku. Ako uložimo novac u nove pesme, pa nas opet zatvore, šta ćemo tada? I mi imamo decu, troškove, plaćamo struju. Zato razmišljam samo o svom poslu, kako da ga unapredim. Imam spremljene pesme za koje snimam spotove, tražim nove. Ne brinem ja toliko za estradu, iako je sve vrlo neizvesno. Ali, neizvesnost je moje srednje ime“, dodala je Goca. 

Prema Gocinim rečima ona i njen suprug Raša umeli su da prebrode sve bračne krize.

„Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom“, rekla je pevačica.

U njihovoj velikoj porodici svako brine za svakoga.

„Mi smo šestočlana porodica! Nas je troje, plus tri velike mačke koje su kao mala deca. Od njih su dve devojčice i jedan dečak, svi su dugodlaki, brinemo se o njima, a bogami i oni o nama“, dodala je za „Kurir“.

Gocina ćerka Lena ove godine je krenula u gimnaziju, a pevačica smatra da lepo vaspitanje ne izlazi iz mode.

„To ćemo tek da vidimo. Vreme je najbolji sudija. Važno je detetu dati osećaj da je voljeno, sigurno i da je opušteno kako bi ti reklo i najveće probleme. Lepo vaspitanje se podrazumeva, iako većina ljudi više tako ne vaspitava decu. Smatraju da je došlo takvo vreme da što si bezobrazniji, bolje ćeš da prođeš. Ja ne mislim tako. Lepo vaspitanje ne izlazi iz mode. Radomir i ja smo je naučili nekim socijalnim veštinama koje su joj bile i urođene, samo smo joj dali vetar u leđa. Bliski smo, zna da smo tu u svakoj situaciji. Najbitnije je ono što joj govorim odmalena, a to je da mi govori istinu. Svaku istinu ću da joj oprostim, a laž teško“, rekla je Tržanova.

Goca Tržan Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Goca je otkrila i kako se bori sa pubertetskim periodom njene ćerke.

„Kad biste me to pitali u trenutku kada me iznervira i uključi svoje adolescentne hormone – verovatno bih je zadavila. Kada sam objektivna, mislim da je mnogo pametnija od mene, rečita i ume da se izbori za sebe. Išla je i ide u državne škole, nisam je štitila od toga što sam u medijima. Čvrsto stoji na nogama, vrlo je oprezna, mnogo opreznija nego što sam ja. Lena je skriveno emotivna, dok su moje emocije otvorene. Volim što je takva jer čovek je živ samo dok oseća“, kazala je pevačica.

O pevačici se često pojavljuju neistine.

„Baš me briga. Ne znam odakle nekome ideja da me uzima u bilo koji kontekst koji nije proveren. Ali svakog čuda za tri dana. Niti to čitam niti demantujem. Čim demantuješ, još se više širi. Nakon skoro 30 godina javnog posla ne pada mi na pamet da se time zamaram“, rekla je Tržanova.

Pevačica je otvoreno govorila o borbi da dobije dete drugi put.

„Poštedela bih sebe tih tema zato što mi je dosadilo da pričam o tome. Najzad, imam 48 godina i to bi bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom“, iskrena je Goca.

Pevačica prihvata svoje godine i nema nameru da koristi hirurške metode kako bi se podmladila.

„Treba biti objektivan prema sebi, da paziš kako se oblačiš, ponašaš, šminkaš. Mislim da pravim dobar balans. Ne želim da se tripujem kako sam sa skoro 50 godina još uvek devojčica. Banalno je, čak i uvredljivo za devojčice. Ne, hoću da budem neka kul gospođa! Ne prezam ni od čega da sačuvam svoju kožu. Znam da ću stariti, ali to može malo da se uspori. Stalno pronalazim nove načine koji nisu hirurški, sva sreća“, zaključila je Goca.

BONUS VIDEO: Goca Tržan o odnosu sa mužem

Komentari

Svi komentari (0)