Tamara Dragić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

O obrazovanju ličnosti sa naše estradne scene često se priča.

I dok se navodi kako su brojne zvezde završile samo osnovnu ili srednju školu, postoje javne ličnosti koje su se pored muzike posvetile i obrazovanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Među pevačicama koje su završile fakultet je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Dragić, koja je uprkos uspešnoj muzičkoj karijeri privela kraju svoje studije.

Naime, Tamara Dragić je završila fakultet, a sada je rešila da svoje znanje unapredi i završi i doktorske studije što je mnoge prijatno iznenadilo. Na svom Instagram profilu obratila se svojim pratiocima. Ovim putem je podelila anketu u vezi sa bezbednošću saobraćaja.

Foto: Instagram/tamara_dragic

„Dragi moji, došlo je vreme da svoje doktorske studije privedem kraju. S tim u vezi, bila bih vam zahvalna da date svoj doprinos mojoj doktorskoj disertaciji, izdvojite par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja iz moje ankete“, objavila je pevačica nakon čega su usledile brojne pozitivne reakcije i pohvale na Tamarin račun.

Koliko ulaže u sebe Tamara je nedavo otkrila za „Grand Online“ kada je priznala da je upisala i kurs za šminkanje.

„Iznenadila sam samu sebe i svoju mentorku jer se ispostavilo da sam jako talentovana. Savladala sam nekoliko zahtevnih tehnika za kratko vreme i jako sam ponosna na sebe posebno jer sam mislila da je to povezano sa darom za crtanje koji ja nemam i baš sam se pozitivno iznenadila“, rekla je Tamara Dragić za „Grand“.

BONUS VIDEO: Zvezda Granda otvoreno o raskidu: Osušila sam se od patnje, varao me je i lagao

Komentari

Svi komentari (0)