Radoš Bajić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom već pet decenija.

Zajedno su prošli kroz najteže životne faze i jedno drugom bili najveća podrška.

Iako Radoš Bajić uživa popularnostu zemlji i regionu, njegova supruga se ne pojavljuje u javnosti.

Kako je ranije glumac govorio, sa Milenom je „počeo od nule“ i jedno drugom su najveća podrška.

Bajić je svojoj supruzi svojevremeno čestitao 8. mart, tako što je podelio zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu iz šetnje u opuštenom izdanju uz snažnu poruku.

„U našoj ulici – 8.mart 2023…. Posle duge i neizvesne zime, moja Milena i ja sa našim Prletom u prazničnoj šetnji… Na mnogaja ljeta i u slavu života…“, napisao je Radođ u opisu fotografije.

Supruga našeg glumca vodila je dugu bitku sa opakom bolešću, a on joj je u tom teškom životno periodu bio najveća podrška.

„Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć“, rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare