Mirka Vasiljević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Njen recept za uspeh.

Glumica Mirka Vasiljević (31) uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem i majka je četvoro dece – sinova Mihajla i Andreja i devojčica Adrijane i najmlađe Anike koja je na svet došla u oktobru prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se porodila prošle godine Mirka je svoju liniju brzo dovela u red, na čemu joj zavide mnoge žene. Posle svake trudnoće uspevala je da vrati staru kilažu, a mnogi se pitaju kako joj je to pošlo za rukom.

„Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe“, rekla je Mirka i istakla da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi na težini, piše Story.

„Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma“, otkrila je glumica svojevremeno i dodala da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Režim ishrane Mirke Vasiljević je posle svake trudnoće podrazumevao jelovnik kojeg se i danas pridržava.

„Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan – pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana – da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak“, rekla je Mirka za Žena.rs.

Kada nije sigurna, Mirka ima bezrezervnu podršku svog partnera, koji zbog prirode posla mora da se drži parole „U zdravom telu, zdrav duh“.

„Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora.“

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (0)