Dijeta uz koju je Zorana Pavić smršala 30 kilograma

Showbiz 12. apr. 202113:17
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Imala sam hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bežala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje", otkrila je svojevremeno pevačica Zorana Pavić za Nova.rs zbog čega je promenila svoj fizički izgled i životne navike.

Pevačica Zorana Pavić drastično je promenila fizički izgled i životne navike, pa više nije ni nalik onoj staroj Zorani koja je mučila muku sa viškom kilograma.

Međutim, čak i sa kojim kilogramom gore, ona je umela to damski da iznese, ali čim je počelo da smeta njenom zdravlju, bila je prinuđena da nešto učini po tom pitanju. U razgovoru za Nova.rs pevačica je svojevremeno otkrila zbog kojih zdravstvenih problema je promenila ishranu i smršala preko 30 kilograma.

„Uvek sam apelovala kada napadaju ljude, mislim na javne ličnosti jer smo mi u fokusu kada je u pitanju fizički izgled, da nikada ne znaju s čim se neko nosi. Ja sam imala hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bežala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje“, pričala je Zorana.

Pevačica kaže da je početkom godine započela jednu rigoroznu dijetu koja joj je „spržila“ želudac, zbog čega je trpela posledice.

PROČITAJTE JOŠ

„U početku sam držala rigoroznu dijetu koju nikome, ali zaista nikome, ne preporučujem jer mi je ugrozila zdravstveno stanje. Apelujem da te rigorozne varijante nikome sreću nisu donele. Ja sam čak završila i na infuziji. S obzirom na to da sam za kratko vreme za promociju htela da oslabim dosta, počela sam s tim. Mislim danas mi nije žao kad sam pretekla, što bi rekao naš narod“, rekla je Zorana i dodala da zahvaljujući zdravijoj ishrani i vežbanju održava kilažu.

„Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam s obzirom na to da je ovo sve sa koronom poremetilo i teretanu i sve ostalo“, rekla je Pavić.

Zorana je pre nekoliko meseci krenula na estetske i laserske tretmane uz pomoć kojih održava kožu i zateže višak.

„Idem na lasere i zaista odgovorno tvrdim da sam preporođena. Mnogo pomaže osvežavanju i održvanju moje kože i bez toga ništa ne bi imalo smisla“, rekla je Zorana, kojoj se putem društvenih mreža obraćaju mnoge žene koje imaju problem sa viškom kilograma.

„Srećna sam što mi se puno dama putem društvenih mreža obraća i govore mi kako sam im motivacija. Jedna dama mi je napisala kako je za dve nedelje oslabila četiri kilograma i da sam joj motivacija. Lepo je biti nekome motivacija i lepo je osećati se ponovo dobro u svojoj koži, da mogu da obučem ono što želim, da svoj posao mogu da radim sa mnogo više elana i da nekako budem neko ko može da emituje tu pozitivnu energiju koju sam i do sada emitovala. Sada to može biti i puta deset“, završila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar