Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otvoreno je govorila o svojoj odluci.

Američka zvezda sajta za odrasle OnlyFans, Blek Čajna, od pomenutog sajta zarađivala je 20 miliona dolara mesečno, a onda je odlučila da svoj život promeni iz korena.

PROČITAJTE JOŠ:

To podrazumeva vađenje svih silikona iz tela, vađenje filera, ali i skidanje „demonske“ tetovaže sa kuka.

Ona je za strane medije rekla kako je pronašla religiju, te da sada kreće „putem isceljenja“.

Starleta je objavila i snimak na kom se vidi kako laserskim putem uklanja pomenutu tetovažu koju je uradila 2021. godine.

„Otpuštam svu negativnu energiju koja me koči. Mora da se skine. Znate na šta mislim? Neću da imam nikakav žig zveri – bilo šta slično. Kada sam se prvi put tetovirala, to mi nije značilo. Jednostavno ne želim više ništa negativno ili demonsko na svom telu“, objasnila je ona tada.

Čajna je majka dvoje dece, desetogodišnjeg dečaka Kinga Kaira Stivensona kog je dobila sa bivšim verenikom Tajgom i šestogodišnje devojčice Drim Rene Kardašijan koju je dobila sa Robom Kardašijanom, takođe nekadašnjim verenikom.

Posebnu pažnju privukla je cena laserskog skidanja tetovaže, budući da su mnogi mediji tvrdili da se cena po tretmanu kreće od 100 dolara naviše, ali da je nekada potrebno i više od 12 tretmana u razmaku od šest do osam nedelja kako bi se uklonilo mastilo iz kože.

Uz ovu, uklonila je još dve tetovaže koje su je „vređale“.

Čajna se nekada bavila striptizom, a onda se krstila i to joj je, kako je rekla za „DailyMail“, pomoglo da se poveže sa Bogom. Tada je uklonila profil sa sajta za odrasle, odrekla se svog umetničkog imena, kao i „degradirajuće“ karijere i promenila svoj život iz korena.

BONUS VIDEO: Osvetnička pornografija – kako je sprečiti?