Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Zoran Lončarević

Srpski biznismen bio je sa njih dve, ali i sa još jednom poznatom damom.

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživela tragediju nakon što je ostala bez supruga, srpskog biznismena Vidoja Ristovića, sa kojom je dobila i ćerku Unu Sofiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihov brak važio je za jedan od najstabilnijih među javnim ličnostima u regionu, a Nikolina je i pre Vidoja bila slaba na Srbe.

Naime, ona je svojevremeno bila u ljubavi sa još jednim našim biznismenom, Matijom Ćorkovićem, sa kojim je provela više od dve godine.

Nikolina Pišek i Matija Ćorković Foto::Vesna Lalić

„Uspevamo, uprkos poteškoćama. Tip sam koji to može da podnese jer nisam sklona ljubomornim ispadima. Muškarcu verujem do trenutka kada shvatim da sam izneverena. Osim nedostatka zajedničkog vremena, problem u vezi na daljinu je u mnogim slučajevima i finansijske prirode. Ljudi odustaju zbog toga. Veze na daljinu su izuzetno skupe i teško ih je održavati. Koštaju putovanja, telefonski razgovori, vreme koje utrošite na partnera, a ne na posao… I u principu to možete podneti ukoliko ste novčano stabilni“, rekla je Pišekova tada za domaće medije.

Kada su raskinuli, naglasili su da nije u pitanju treća osoba, već da su se udaljili zbog česte razdvojenosti i života u dva grada.

Ipak, pre Nikoline, pričalo se da je Matija bio u ljubavi i sa novinarkom Biljanom Obradović, a spominjalo se i da je Pišekovu varao baš sa njom, te da je ona glavni razlog njihovog raskida.

Međutim, Biljana je ovo oštro demantovala i čak je tvrdila da nikada nije bila u vezi sa Ćorkovićem.

Foto: Printscreen/instagram/biljanacity

„Matijina sestra je moja najbolja drugarica, tako da se svi družimo kada smo zajedno u Beogradu. Igrom slučaja uvek izađu slike kada on raskine sa devojkom pa su tako o našoj romansi pisali i dok je on bio sa Anom Nikolić a kasnije i sa Nikolinom Pišek. Sa obema sam u dobrim odnosima i uvek se srdačno pozdravimo. Sa Nikolinom smo Matija čak i Novu godinu slavili zajedno, ali to tada nije bilo zanimljivo“, rekla je Biljana tada medijima.

Ovo je prokomentarisala i Nikolina Pišek.

„Biljanu dugo poznajem i uverena sam da tu nije bilo ničega dok smo Matija i ja bili zajedno“, istakla je voditeljka.

Nikolina i Biljana, međutim, nisu jedine poznate dame sa kojima je bio Matija Ćorković.

Njegova treća poznata partnerka jeste pevačica Ana Nikolić, a za razliku od druge dve sa kojima je ostao u dobrim odnosima i nakon razlaza, sa Anom se sukobio oko njene pesme „Džukelo“.

„Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i kasnije me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje“, ispričao je Ćorković tada.

BONUS VIDEO: Ana Nikolić bahata prema novinarima pred početak nastupa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.