Nikolas Kejdž Nicolas Cage
Nikolas Kejdž Foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Glumac je jednim priznanjem oduševio svet.

Slavni glumac Nikolas Kejdž pojavio se nakon 14 godina u jednoj emisiji.

PROČITAJTE JOŠ:

On je gostovao kod Džimija Kimela i tu govorio o životu u Las Vegasu, gde je živeo 17 godina.

Nakon što je glumac objasnio da nije kockar, voditelj mu je zatražio da objasni kako je jednom prilikom pretvorio 200. dolara u 20.000 dolara za samo pola sata kada je boravio na Bahamima.

„Da li ste ikada imali neku od onih noći kada ste se osećali kao da je moć sa vama i da, jednostavno, ne možete ništa uraditi pogrešno? Sve ide vama u prilog… Svaki broj koji sam izabrao dobijao je, a čak sam birao i iste brojeve. Čak i žena koja je vrtela loptice rekla je: ‘Nema ničeg slađeg od ponavljača'“, pričao je glumac.

Nikolas Kejdž
Nikolas Kejdž Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

„Sledećeg dana sam rekao: ‘Ovo je tako posebno’ i pronašao sam jedno sirotište. Prešao sam luku Nasau i sreo svu tu decu i rekao sam nastojnici: ‘Ovo je za Vas’. I stavio sam joj 20.000 dolara u kešu u ruku i nikada se više nisam kockao jer bi to uništilo magiju te noći“, dodao je Kejdž i oduševio ljude širom sveta.

Nakon ovoga, glumac je objasnio i svoju strast prema egzotičnim životinjama, među kojima je i skupocena dvoglava zmija koju je jednom prilikom kupio.

„Nekada sam morao da stavim spatulu između glava kako bih ih nahranio. To je postalo pomalo uvrnuto za mene“, rekao je on kroz smeh.

Osvrnuo se i na priče da je jednom prilikom kupio pećinu punu slepih miševa i istakao da motiv za razmatranje te kupovine nije bila ljubav prema životinjama.

„U to vreme bio sam oženjen i pomislio sam kako želim da budem unutra. Mislio sam: ‘Želim da kupim ovo i da odem na dno pećine sa svojom ženom i da potpuno goli pijemo’. Nepotrebno je reći da nisam kupio pećinu, to se nije desilo“, zaključio je Nikolas.

BONUS VIDEO: Andrija Kuzmanović o ulozi u filmu Zlatni dečko

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare