Toma Zdravković Foto:Privatna arhiva

Pevačica Branka Sovrlić bila je razočarana što njen suprug Sadik Pašić Paja nije spomenut u filmu "Toma" jer je on mnogo doprineo karijeri Tome Zdravkovića.

Branka Sovrlić je otkrila da je čuveni hit „Ej Branka, Branka“ nastao u automobilu, kada ju je Miša Marković vozio na autobusku stanicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je bila jedna od najpopularnijih pevačica, a svi i danas pamte i pevaju njene hitove „A tebe nema“, „Lido, Lidija“ i druge.

Branka Sovrlić Foto: Instagram

Branka je otkrila da je njen suprug Sadik Pašić učestvovao u građenju karijere pokojnog Tome Zdravkovića.

Pevačica je istakla da je zamerila Draganu Bjelogrliću i Željku Joksimoviću što ga nisu spomenuli u filmu „Toma“.

„Moj suprug je bio neprevaziđeni menadžer. Sarađivao je dugo sa ‘Bijelim dugmetom‘, a posle i sa ostalim velikim pevačima. Nedavno su prikazali film ‘Toma‘ i njega nisu spomenuli. Moj Paja mu je bio glavni menadžer i bio je zaslužan za dobar deo njegove karijere. Organizovao mu je turneje i preko 100 koncerata. Obično su se svi njemu obraćali jer je bio maher u odlučivanju da li si dobar za koncerte ili ne. Kad je čuo Tominu pesmu ‘Ej Branka, Branka‘ odlučio je da ga radi. Toma ga je zvao za dalju saradnju. Ne znam zašto ga niko nije spomenuo u filmu, možda zato što je iz Sarajeva, a Toma je pevao u tom gradu i voleli su ga ljudi. Malo sam razočarana, ali šta je tu je“, rekla je Branka.

Toma Zdravković i Sinan Sakić Foto:Privatna arhiva

Branka je otkrila da je Tomina pesma „Ej Branka, Branka“ nastala po njoj, pa je jednom prilikom za Novu rekla kako se to dogodilo:

„Pesma ‘Ej, Branka, Branka‘ je slučajno napravljena po meni. Toma uopšte tu pesmu nije uradio nego ju je napisao Miša Marković slučajno vozeći mene kao početnu pevačicu na stanicu. Dok smo putovali, ispitivala sam ga kako pravi pesme, a on mi je odgovorio ‘Ej, Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka‘. Slučajno je tako nastala uz moje ime. Tu pesmu je kasnije čuo moj suprug kog tad nisam poznavala, sve je vezano sudbinski“.

BONUS VIDEO: Veče sa Ivanom Ivanovićem: Film Toma Zdravković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare