Foto: Instagram/timklemencic; Antonio Ahel/ATAImages

Tim Klemenčić, koreograf iz Slovenije koji godinama radi za Jelenu Karleušu, kaže da on i igrači nisu plaćeni za svoje usluge, nakon što su u avgustu mesecu sa Karleušom snimili spot za pesmu "KarlyBi*ch".

„Ovakva zvezda, milioni, kamioni, i ne možeš da platiš igrače, koji su odradili za vas posao bez jedne greške. Trudio sam se mesecima, ali mislim da ovde nema kraja i laži. Kakva sramota, je*eš ovakvu karijeru. Budite oprezni sa kim sarađujete“, napisao je Klemenčić.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što su njegovi pratioci ovo skrinšotovali i objavili na mreži „X“, nekadašnjem Tviteru, napisavši da govori o Jeleni Karleuši, Tim je objavio još jedan stori u kojem je potvrdio njihova pisanja.

„Još tužnije da ste skapirali o kome je reč bez da sam napomenuo ime. Već se zna ko šta radi godinama. Žao mi je ali se vraća sve se plaća“, napisao je Klemenčić dodatno na Instagramu.

Klemenčić je ranije objavio deo spota za koji je radio koreografiju i pohvalio se učešćem u projektu na svom Instagramu još u avgustu ove godine.

Klemenčić, uprkos komentarima javnosti i objavom koju je napisao nakon toga – i dalje eksplicitno nije potvrdio da je reč o Karleuši. Nije je oslovio imenom, a njegov tim navodi da se neće dalje oglašavati ovim povodom.

Podsetimo, ranije se pričalo da je Jelena Karleuša dobila novac od Telekoma kako bi snimila svoja dva albuma – „Alpha“ i „Omega“. Navodno, reč je o sumi od milion i po evra. Karleuša je ovo više puta demantovala, ali i potvrdila, govoreći u jednom od svojih poslednjih TV gostovanja da nije dobila novac od državnog Telekoma, ali da je „Telekom prijatelj albuma“.

Od trenutka kada je rečeno da je pevačica uzela novac, ona je drastično promenila svoj politički kurs, te je od opozirionarke postala neko ko brani Srpsku naprednu stranku i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te je učestvovala na kontra skupu SNS nakon što su započeti protesti „Srbija protiv nasilja“.

BONUS VIDEO: PopTok sa Tijanom Dapčević 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare