Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Hari Varešanović decenijama je deo muzičke scene, a pored profesije posvećen je i porodičnom životu.

Tokom duge karijere, Hari Mata Hari je pesme posvećivao pripadnicama nežnijeg pola, pa su mu samim tim i njegov najveći porok.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kako ne, pevam četrdeset godina i posvećujem teme svojih pesama ženama“, rekao je Hari, pa se osvrnuo na vreme koje posvećuje porodici:

„Imam i previše, u poslednje vreme i te kako, posle koronavirusa. Ranije je bilo više turneja, sada se bira da li su to velike scene. U klubovima ne radim. Imam četiri unuka, tri sina i jednu ćerku, prošlo je dosta vremena, ko će se setiti kako je nekada bilo… Normalno je da kada je tata zvezda i mora svaki dan da menja grad, da su deca i ponosna i malo ljuta što nisi tu. Specifičan je život.“

Hari Mata Hari Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Popularni pevač prokomentarisao je razvode dva para koji su važili za najskladnije na estradi, Dragane Mirković i Tonija Bijelića i Harisa Džinovića i Meline Džinović, pa je otkrio šta smatra najvažnijim za život u zajednici.

„Najvažnije je da se ljudi u startu vole i onda sumnjam da išta može da ih razdvoji. U životu svašta pada ispred nas, svakakve kamenice, nesreće, ali ako su ludo zaljubljeni, sve se da prevazići“, rekao je Hari Mata Hari za „Blic“ i zaključio:

„Ne pada mi napamet da se sada rastavljam. Malo je to skupa igračka, duhovna, mentalna i finansijska.“

BONUS VIDEO: In Vivo: Nisam znao ko je Hari Mata Hari, ni ko peva Vidovdan, da li Bijelo dugme ili neko drugi, kao da sam rastao ispod kamena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar