Nataša Bekvalac i Anica Dobra sarađivale zbog nove pesme: Divim joj se godinama

Showbiz 17. sep. 202113:33
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; Zoran Kompar SFF Promo

Pevačica Nataša Bekvalac najavila je svoj novi projekat, te otkrila da je na istom sarađivala sa našom čuvenom glumicom Anicom Dobrom.

Pročitajte još:

Osim što je nova numera koju će uskoro objaviti specifična po emociji koju nosi i što je, kako Nataša ističe, nešto najhrabrije što će izneti u dosadašnjoj karijeri, ista je posebna jer je na njoj radila i Anica.

Naime,  kako pevačicu ova pesma podseća na veoma bolne momente zbog čega dugo nije mogla da je snimi, glumica joj je u tome mnogo pomogla. Pored toga, Anica je Bekvalčevoj upućivala savete i radila je na samoj pesmi, na čemu joj se pevačica javno zahvalila, putem Instagrama.

„Imam veliku tremu jer ću vam za nekoliko dana, možda čak i za moj rođendan predstaviti svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, ženska je… Ali tiče se svakog muškarca… Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam… Bila je veća od mene… U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama… Hvala Anici Dobroj…“, napisala je Nataša na svom profilu.

BONUS VIDEO:

Nataša nasmejala do suza kada je uporedila cigare i muževe

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar