Melina Džinović, Haris Džinović
Melina i Haris Džinović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Melina Džinović sinoć je upala u kuću svom bivšem suprugu Harisu.

Donedavni bračni par nakon toga završio je u policiji, a Haris se potom oglasio, te otkrio da smatra da je Melina imala nameru da ga isprovocira kako bi fizički nasrnuo na nju.

„Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu u kući i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: „Pozovi policiju.“ Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča“, rekao je Haris, pa dodao:

PROČITAJTE JOŠ:

„Ona nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka“.

Haris je pet sati proveo u policijskoj stanici, a asada je objasnio šta je tačno tamo radio i zbog čega se toliko zadržao.

„Zato što su to bili dugi izveštaji, u davanju izjava… Jedno, pa drugo, pa treće, i tako“.

Haris Džinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haris tvrdi da je Melina imala nameru da ga zatvori iza rešetaka.

„Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem“, istakao je Haris.

Melina je po dolasku u policijsku stanicu navela kako je došla da prijavi nasilje koje trpi dve godine što je Haris sada demantovao.

„Nikad je nisam udario, prema tome – nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž“, jasan je bio pevač za „Blic“.

Melini i njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo da traje mnogo duže.

„To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina“, rekao je on, pa otkrio kako deca Đina i Kan podnose sve što se događa u porodici.

„Šokantno podnose, jer je to čista namera bila da im se otac zatvori“, istakao je pevač za „Telegraf“, te dodao da se Kan i dalje ne čuje sa majkom.

„Ne znam da li se čuju, ne čuju… Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je detetu pukao film i rekao je: ‘Ćao, doviđenja'“.

BONUS VIDEO: Zezaju me da sam najpoznatiji nepoznati pevač

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare