Milica Đurđević Stamenkovski i Čedomir Jovanović Foto: Zoran Lončarević, Vesna Lalić/Nova.rs

Žustra rasprava Čedomira Jovanovića i Milice Zavetnice postala je viralna na Tviteru.

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović imao je oštru raspravu sa Milicom Zavetnicom, liderkom pokreta Zavetnici, koju je u jednom jutarnjem programu nazvao „nacoškinjom“.

Delovi emisije šire se društvenim mrežama, a jedan od najupečatljivijih momenata bio je taj kada Milica Đurđević Stamenkovski nije imala odgovor na pitanje „Zašto ona nije na barikadama sa ljudima sa Kosova“, već je krenula da se smeje – „hehehe“.

O čemu se tačno radi?

Tema emisije bila je Kosovo. Milica Zavetnica krenula je sa jakim napadima na lidera LDP i izjavila je da je on ostavio svoj narod na cedilu. Čedomir Jovanović je isprva pokušavao da smiri tenzije u studiju, ali je potom Milicu nazvao „nacoškinjom“ i rekao da je ona ta, zajedno sa Srpskom radikalnom strankom i Vojislavom Šešeljom, koja je srpski narod na Kosovu „ostavila na cedilu“.

Jovanović je takođe naglasio da, svaki put kada je srpski narod bio na barikadama, to se završilo masovnim iseljavanjem Srba sa tih prostora.

Đurđević Stamenkovski je potom odgovorila – „Taj narod je na barikadama jer nema izbora“.

Čedomir Jovanović je potom izgovorio – „A zašto ti nisi na barikadama, nego se sat vremena ovde šminkaš u studiju?“.

Đurđević Stamenkovski nije imala odgovor na ovo pitanje, već je krenula da se smeje – „Hehehe“. Potom se ironično nasmejao i Čedomir Jovanović, imitirajući je – „Hehehe“.

Ovi delovi emisije postali su viralni na Tviteru.

BONUS VIDEO: Slobodan Samardžić o srpskom brodu u moru diplomatskih talasa – Čedomir Jovanović o Evroprajd ispitu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare