Indira Aradinović Indy vs Edita Aradinovi Foto:Shutterstock/Dragan Mujan/Nova.rs/E-stock/Časlav Vukojičić/Antonio Ahel/ATAImages

Javnost je šokirana snimkom na kojem se jasno vidi kako se tuku rođene sestre, pevačice Indi i Edita Aradinović.

Ovim povodom, ekipa Nova.rs je kontaktirala estradnjake koji su, bar većina, rodbinski povezani sa Indi i Editom, ili su nekada to bili, s obzirom na razne turbulencije u familiji Đogani.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihov brat Baki B3, denser koji je posebnu popularnost imao devedesetih godina, istakao je kako je moguće da je u pitanju marketinški trik.

„Ja sam nešto video, i pročitao, ali nemam nikakvu informaciju. U početku nisam mogao da poverujem u to, mislio sam da je to neka fora i neistina, što bi se dve sestre potukle, da lete telefoni… Iako one jesu na snimku, moguće je da su se dogovorile, ako im je potrebna reklama. Kakva god da je, reklama je reklama. Njih dve su sestre, što bi se posvađale… mada ne znam dubinu njihovog odnosa“, rekao je Baki, i objasnio u kakvom je srodstvu sa Indi i Editom:

Baki B3, Baki Bi Fri, Baki B Free
Baki B3 Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić

„One su mi rod po mom tati. Moj tata i Editina mama su brat i sestra od tetke, tako da sam ja Editi i Indiri brat. E sad, moj tata, Đole i Gagi su rođeni burazeri, što znači da su meni Gagi i Đole stričevi, i bliži smo rod.“

Pevačica Anabela Atijas, bivša supruga Gagija Đoganija, kratko je poručila:

„Tuđe boli ne komentarišem.“

Anabela Atijas i Gagi Đogani Foto:E-Stock

Kontaktirali smo i Slađu Delibašić, nekadašnju suprugu Đoleta Đoganija.

„Ne znam šta da ti kažem, meni to nije normalno niti je za komentarisanje. Imam dve ćerke, i nikada ne bih dozvolila da se tuku, nekada se posvađaju i onda kažem ‘Hajde stanite’, ali ono ne bih da komentarišem. Dve sestre treba da se vole, i malo mi je nemoguće da se one tuku, Edita je mirna, a Indi ima svoj život. Ja nemam Viber i Vacap, društvene mreže mi vodi brat, tako da sam skroz isključena iz svega, i mogu ti reći da mi nikad bolje u životu nije bilo. U svakom slučaju, svako vodi svoj život“, izjavila je Slađa za Nova.rs.

Slađana Slađa Delibašić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Natalija Trik Fx, žena Sanija Trik Fx, sa suprugom je dugo bila prijateljski i poslovno vezana za porodicu Đogani.

Natalija je za naš portal takođe prokomentarisala skandalozni snimak koji kruži internetom.

„Videla sam snimak. Šta bih rekla, to su dve sestre i mnogo mi je žao što se to dogodilo. Poenta je kako sada svi reagujemo burno zato što su javne ličnosti. Međutim, svima se skoro dešava da se brat i sestra posvađaju, ali ne baš da se tuku. Šta se tačno dešava između njih ne znam, ali ova situacija nije lepa. Poznavajući i Indi i Editu, mogu da kažem da je njihov temperament takav, ali ne znam šta je eskaliralo, pa je došlo do nasilja. I ja sam temperamentna, u nekim situacijama nisam baš normalna, pa reagujem kako ne treba. Inače sam protiv svake vrste nasilja. Ružno mi je da se podržava kada se dve žene tuku, to je podjednako opasno i strašno, kao i kada se tuku muškarci, ili ko god. Izričito sam protiv bilo kog vida nasilja. Kao jako mlada bila sam žrtva nasilja i to je strašno“, rekla je Natalija i zaključila:

Sani i Natalija Trik Fx Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Videla sam na snimku da se Indi u jednom trenutku nasmejala. Ne znam da li bi uradile marketing od toga, danas je sve moguće, ali mislim da ovde to nije slučaj. Danas kako se sve ljudi reklamiraju ja nekad pomislim da nešto što nije istina jeste, i obrnuto. Apsolutno ništa ne znam, postalo je sve nenormalno.“

Indi i Edita Aradinović Foto:Screenshot/Instagram/editaaradinovic

Podsetimo, Indira i Edita Aradinović su se oglasile nakon skandaloznih scena nasilja nasred ulice, pa su obe istakle da su u dobrim odnosima, kao i da je moguće da će ponovo doći do „fajta“ između njih.

Ekipa portala Nova.rs osuđuje svaki oblik nasilničkog ponašanja.

BONUS VIDEO: Partner uhvatio Indi za nogu, a evo šta je usledilo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar