Zlata Petrović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da joj je muka od gradske vreve.

Pevačica Zlata Petrović odrasla je u selu kraj Obrenovca, a volela bi da se tamo vrati i gaji stoku.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, za mesto Grabovac vežu je lepe uspomene sa pokojnom majkom.

„Što sam starija, sve se više sećam svog odrastanja na selu. Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Ipak, ona je bila sve! I domaćica i majka, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku. Od nje sam nasledila snalažljivost i umeće da zaradim novac. Uvek sam volela selo u kom sam odrasla. Tamo je neka posebna vrsta mira i prija mi. Mislim da bih tamo mogla da živim samo s dve krave na velikom placu. Prija mi mirniji život kako vreme prolazi“, istakla je pevačica kojoj nije bio problem da zasuče rukave.

„Sve te stvari i teške fizičke poslove je na selu morala majka da radi, a radila sam i ja. Mesila hleb, hranila stoku… Ipak, nisam njenom željom krenula da pevam niti svojom, već božjom. Sve je to negde zapisano, naše je samo da sledimo instinkt, odnosno da pratimo taj unutrašnji osećaj, dušu ili, kako neki kažu, intuiciju“, izjavila je pevačica, koja je i ranije pričala kako su njeni roditelji unapred planirali za koga će da se uda.

Zlata Petrović Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

„U selu se gledalo da li je devojka dobra, a onda roditelji gledaju gde je dobra i domaćinska kuća gde će da udome mezimicu. Nisu me pitali da li hoću ili neću. Oni su napravili dogovor, a da ja nisam ni videla momka. Nedelju dana pre toga su mi javili da će biti svadbe. Ja nemam pojma ko je dečko. On je bio neverovatno lep, ali ja idem srcem. Sve je bilo super, ali ljubav ne možeš da kupiš ili narediš. Iako mi je majka govorila da ću ga s vremenom zavoleti, to se nije desilo. Nisam ga zavolela“, ispričala je Petrovićeva za Srpski Telegraf.

BONUS VIDEO Zlata Petrović o seksu: „S Pejom sam prvo bila u kombinaciji“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar