Nina Seničar i Amal Kluni EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN/VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ne zna se koja je lepša.

Muzej Akademije filmske umetnosti u Los Anđelesu pre dva dana je organizovao svečanost na kojoj su se pojavile mnoge javne ličnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Naravno, najviše pažnje su privlačile dame koje su se potrudili oko svojih stajlinga.

Amal Kluni, supruga holivudskog glumca Džordža Klunija, još jednom je pokazala da je apsolutna kraljica stila. Ona retko greši kada su modni odabiri u pitanju, kako oni poslovni, tako i oni elegantni koje bira za crveni tepih.

Amal Kluni i Džordž Kluni Foto:JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Više puta do sada se pisalo o njenom stilu, a sada je ponovo dospela u centar pažnje kada se sa svojim suprugom pojavila na pomenutom događaju. Amal je za ovu priliku odabrala dugu haljinu u pastelnim nijansama zelene, ukrašenu karnerima. U gornjem delu haljina je imala korset, dok je u donjem delu lagano padala, prateći liniju tela. Sve ovo lepa advokatica je upotpunila efektnim nakitom, te je još jednom oduševila svet svojim odabirom.

Amal Kluni i Džordž Kluni Foto:Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, ovog puta jedna Srpkinja bila joj je ozbiljna konkurencija, a pojedini tvrde i da je uspela da je nadmaši.

U pitanju je voditeljka Nina Seničar koja je svojim pojavljivanjem na ovom događaju izazvala veliku pažnju, kako domaćih, tako i stranih medija.

Nina Seničar Foto:EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ona je odabrala takođe dugu haljinu, crvene boje, a bila je ukrašena velikom mašnom u predelu grudi. Od nakita je imala samo neupadljivu ogrlicu, a sudeći po komentarima, Nina je zadala domaći zadatak brojnim holivudskim zvezdama.

Nina Seničar i Džej Elis Foto:EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Nina je na svečanost došla sa svojim suprugom, glumcem Džejom Elisom.

BONUS VIDEO: Nina Seničar: Na dodeli Oskara osećala sam se kao princeza