Mile Kitić Elena Kitić Foto: E-Stock/Kobra, Filip Krainčanić/Nova.rs

Sinoć je završeno i drugo polufinalno veče petog po redu Sabora narodne muzike.

Specijalni gosti drugog polufinala bili su Ana Bekuta i Mile Kitić koji je dobio i najviše priznanje SEMUS-a – Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije, koje mu je uručio predsednik ove organizacije Dragiša Golubović.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon dobijanja nagrade Kitić je odgovarao na pitanja novinara. Kada su ga upitali koliko je bio prisutan u životu svoje mezimice, pevač je priznao da joj je mnogo više pažnje posvetila njegova supruga Marta Savić.

Foto: SEMUS

„Ponosan sam na Elenu kako je uspela u životu i čime se bavi. Marta je vodila računa o njenom odrastanju, nisam imao vremena jer sam pevao“, rekao je Kitić pa otkrio da li je ljubomoran na momke koji se udvaraju njegovoj ćerki.

Elena Kitić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Mile je vreme koje ne provodi sa svojom ćerkom pokušava da joj nadomesti ispunjavanjem želja, pa je tako na veliko oduševljenje supruge Marte i ćerke Elene, odlučio da im kupi kuću u Dominikanskoj Republici.

„Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: ‘Ako volite, izvolite'“, ispričao je Mile Kitić.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar