Marina Cvetković Mahrina Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina nedavno je publiku obradovala novom pesmom koja je privukla veliku pažnju javnosti.

Reč je o baladi „Tu si zauvek“ koju je posvetila svojoj baki koja je nedavno preminula, a kako je otkrila u intervjuu za IDJTV, u ovu pesmu utkala je svoje najdublje emocije.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je balada naišla na brojne pozitivne komentare i oduševila publiku, ali i rasplakala pojedine Mahrinine fanove, spot za ovu numeru izazvao je posebnu pažnju, budući da je pojedine korisnike društvenih mreža podsetio na spot njene koleginice Elene Kitić za pesmu „Fobije“.

Međutim, Mahrina se na ove komentare nije previše obazirala, što je priznala i voditeljki Danici Nikolić, koja je na TikToku objavila kratak snimak u kom Mahrini postavlja nekoliko pitanja.

Jedno od njih odnosilo se upravo na Elenu Kitić, a Mahrinin odgovor iznenadio je mnoge.

@danica_nik a sta mahry pise na celu saznajte u petak u 20h na idjtv #fyp #redflags #questions #viral @mahrinaye ♬ All the Fun We Had Together – Official Sound Studio

„Šta bi radila da si na jedan dan Elena Kitić?“, pitala je Danica, a Mahrina je imala spreman odgovor:

„Snimila bih ‘Fobije'“, odgovorila je Mahrina u svom stilu, čime je pokazala da poštuje rad svoje koleginice, ali i da je negativni komentari ne pogađaju, piše IDJ.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar