Snezana i Dragan Stojkovic Piksi
Snežana i Dragan Stojković Piksi Foto:Zoran Lončarević

Velika pobeda srpske reprezentacije protiv Portugala na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ponovo je pokrenula priču o zaslugama za ovaj veliki uspeh koje sa pravom pripisuju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Ako je tačna ona floskula da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, zasluga se može pripisati i Piksijevog supruzi Snežani koja je sa njim u bračnoj zajednici više decenija.

Priča o njihovoj ljubavi počela je kada su imali svega 20 godina, a traje i danas. S obzirom na to da su se venčali mladi, njihov brak je prolazio kroz različite faze, a i sami su priznali da je bilo turbulentnih perioda.

PROČITAJTE JOŠ

O tome je jednom prilikom govorila Piksijeva izabranica.

„Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine“, ispričala je Snežana Stojković za „Story“.

Čini se da trzavice u braku nisu uticale na stabilnost onoga što su obećali jedno drugom na dan venčanja, pa i danas uživaju u zajedničkom životu.

Manje je poznato da se ovaj par dva puta venčavao. Naime, pored ceremonije koju su organizovali pre više od trideset godina, oni su pre deceniju odlučili da brak učvrste crkvenim venčanjem, i to u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu.

Tom svečanom događaju prisustvovalo je pedesetak najbližih prijatelja i rodbina, a mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, dok je mladoženja za svedoka odabrao Dragana Trivana.

Snežana i Piksi su tokom braka dobili troje dece – ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali život im je na poseban način oplemenio dolazak unuke Indije Rouz.

Sve Draganove uspehe Snežana sa uzbuđenjem prati, a tu je i kada se dese porazi neminovni porazi.

„Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina“, ispričala je jednom prilikom Piksijeva supruga.

BONUS VIDEO: Slavlje na Trgu Republike nakon pobede „Orlova“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)