Ljuba Perućica otkrio koje mu pevačice traže da im fotošopira slike

Showbiz 22. nov. 202111:34
Podeli:
Ljuba Perućica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Pevač Ljuba Perućica ima jedan hobi za koji je malo ko znao, on je veliki ljubitelj videa i fotografije što se može zaključiti i po njegovom profilu na Instagramu.

Pevač ima pregršt lepih i romantičnih fotografija sa svojom suprugomKatarinom koje često kači na društvenim mrežama.

Ljuba ne žali novac kada je u pitanju kupovina kamera i opreme samo da fotografija ispadne dobro, a kako je ispričao mnoge koleginice mu tražće da ih slika kao i da im posle sredi fotografije koje one objavljuju na svojim Instagram profilima.

„Ja inače jako volim fotografiju, ne samo fotografiju, nego i video i sve što je vezano za ovu divnu kameru i stalno ulažem u svoju opremu. Ja noću kad legnem u krevet, moja žena zaspi, a ja sedim i na Jutjubu učim tutorijale. Volim da obrađujem fotke i da se bavim time kad imam slobodnog vremena to mi smiruje živce i to mi nikada nije bilo teško“, rekao je Ljuba u emisiji „Grand news“ i dodao:

„Kaća uvek meni šalje fotografije da joj sredim, pa joj ja to vratim sređeno, pa ona to kači, dok joj ja to ne sredim ona uopšte ne kači sliku. Koleginice kada krenemo na nastup mi kažu: „Ajde ti me slikaj, ti znaš“, a posle: „E ajde malo mi i sredi“… Dragica Zlatić je najzahtevnija. Ja volim da se šalim sa njom, jer ona zna da se šali i da primi šalu, nije neko ko se ljuti. Moja žena je najzahtevnija, ona je prva pa sto mesta prazno.“

BONUS VIDEO: Saša Popović: Ovo je moja poslednja godina u „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar