Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Dejan Aličić za svađu krivi jednu ženu.

Folker Ljuba Aličić iz prvog braka ima sina Dejana, koji se takođe bavi muzikom, ali nije uspeo da dostigne popularnost svog oca.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako nisu u dobrim odnosima, njih dvojica su snimili duet „Dajte da pije drugar moj“, a osim toga su i zajedno nastupali. Međutim, iz nepoznatih razloga njih dvojica su u toliko lošim odnosima, da i tokom nastupa nisu komunicirali.

„Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu“, rekao je tada Dejan za domaće medije.

Dejan Aličić Foto:Screenshot/Youtube/Gold Music TV

Da su u lošim odnosima, potvrdio je i Ljuba, koji je nije želeo da otkriva detalje, a prethodno je istakao da mu je pomagao u životu.

„Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost“, rekao je pevač pre nekoliko godina.

Izvor „Kurira“ kazao je tada da im Ljuba nije pomagao u životu, odnosno da je samo jednom prilikom platio njihovu tromesečnu kiriju. Dejanu i njegovoj supruzi pomagala je jedino njena baka koja živi u Nemačkoj, a koja im je kupila nekretnine u Šapcu.

Osim toga, izvor je dodao i da folker ne želi svom sinu da pomogne u poslu, iako može, te on i dalje peva po niskobudžetnim lokalima.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit