Milan Topalović Topalko Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Milan Topalović Topalko izrazio je nezadovoljstvo nakon što je emisija u kojoj je gostovao prekinuta kako bi se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio naciji.

Kako je objasnio na svom nalogu na Instagramu, Topalko je gostovao u emisiji „Šarenica“ kada je došlo do iznenadnog prekida programa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jednom u godini dođem u emisiju Šarenica na RTS-u… Jednooom u godini da otpevam par svojih pesama“, započeo je Topalko na storiju.

Foto: Instagram/topalko.top

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa“, nastavio je pevač.

Foto: Instagram/topalko.top
Foto: Instagram/topalko.top

„Molim vas… neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda. I tako spase nas ostale koje čovek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vreme… Bože Gospode, spasi“, zaključio je Topalko uz fotografiju predsednika kako nešto objašnjava.

BONUS VIDEO: Tata je bio na ratištu u Osijeku, a kad sam imala godinu i po dana, stiglo je pismo…: Naša pevačica o traumatičnim slikama iz detinjstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare