Kim Kardašijan Foto: TANJUG/AP Photo/Vianney Le Caer

Starleta Kim Kardašijam proslavila se rijalitijem "U korak sa Kardašijanima", i ne samo ona, već čitava njena porodica.

Kako se ispostavilo, dozvoljavanje kamerama da uđu u njihovu kuću i snime njihove najintimnije trenutke, razgovore, venčanja, razvode, svađe, pomirenja, porođaje – doneo im je milione.

Iako je snimanje rijalitija „U korak sa Kardašijanima“ završeno, ubrzo je pokrenut novi rijaliti „Kardašijani“, a Kim se tokom jedne epizode otvoreno požalila svojoj sestri Kortni da njena najstarija ćerka Nort više voli da ide kod svog oca, repera Kanjea Vesta.

PROČITAJTE JOŠ:

„Govori mi: ‘Tata je najbolji. On je sve smislio. Nema dadilju, nema kuvara, nema obezbeđenje. Živi u stanu’. I onda počne da plače: ‘Zašto ti nemaš stan? Ne mogu da verujem da nemamo stan'“, ispričala je Kim šta joj ćerka govori.

Tada joj je Kortni rekla da joj je ta situacija poznata, budući da njeno troje dece isto reaguje kada ide kod svog oca, Skota Distika.

„To rade i kod Skota. Kažu: ‘Tatina kuća je najbolja, tvoja kuća je s*anje. On ima najbolju kuću. Nije super velika, atmosfera je bolja’. Osećam da sve spada na roditelje koji su više uključeni (u odgajanje i vaspitavanje dece)“, istakla je Kortni.

BONUS VIDEO: Pitaju me – je l moguće da si radila u butiku, a ja razmišljam da l sam nešto skrivila: Kako je izgledao život Olje Karleuše pre nego što je postala pevačica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar