Jelena Karleuša, Slobodan Milošević, Čedomir Jovanović, Čeda Jovanović, Aleksandar Vučić
Foto: Goran Srdanov/Dragan Mujan/Nova.rs/EPA PHOTO ANP FILES/REUTERS POOL/ANP FILES/Stefan TomasevicATAImages.

Iako je tvrdila da pre Čedomira Jovanovića nije podržavala nijednog političara - Karleuša je godinu dana pre bombardovanja Jugoslavije brinula o Slobodanu Miloševiću, ozloglašenom predsedniku Srbije.

Jelena Karleuša je u davnom intervjuu koji je dala za magazin „Svet“, još sredinom septembra 1998. godine, izjavila da joj je Slobodan Milošević „najsimpatičniji“ političar, ali je istakla i da je zabrinuta za njega.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica koja je kasnije obožavala Čedomira Jovanovića – političara koji je naterao Sloboda Miloševića da se preda – a sada podržava Aleksandra Vučića, aktuelnog predsednika SNS i Srbije, bila je fan i Slobe.

„Najsimpatičniji mi je Slobodan Milošević, ali me brine što je u poslednje vreme stalno tužan“, glasi njen citat sa naslovne strane magazina „Svet“ koji je objavljen samo nekoliko meseci pre bombardovanja Jugoslavije.

Karleuša je posle dvehiljaditih godina podržavala Čedomira Jovanovića i Liberalno demokratsku partiju, a tvrdila je da pre Čede nije podržavala nijednog drugog političara.

Tokom 2017. godine nije imala lepe reči za aktuelnog predsednika Srbije, ali su se njeni stavovi promenili 2021. godine, kada je krenula da podržava i Aleksandra Vučića, ali i da provodi vreme sa Goranom Vesićem, takođe članom Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša govori o nastupu na Roštiljijadi

 

Komentari

Svi komentari (0)