Robin Givens Foto:Rachel Murray / Getty images / Profimedia/SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia/Costfoto / ddp USA / Profimedia

Krajem osamdesetih Robin Givens važila je za jednu od najlepših žena.

Svojom lepotom istakla se u modnoj industriji, te su brojne modne kuće želele saradnju sa njom, dok je na privatnom planu očarala i muškarce i žene.

PROČITAJTE JOŠ:

Bila je na naslovnim stranama brojnih modnih časopisa, radila je revije za velika imena u svetu mode, a debitovala je i na velikom platnu i to u popularnoj seriji „The Cosby Show“, nakon čega je usledila i uloga u sitkomu „Head of the Class“. Posle ovako uspešnog početka samo su se nizale uloge i novi projekti u modnoj industriji.

Međutim, iako se od nje očekivalo da će da gradi blistavu karijeru, njen život obeležili su brojni skandali.

Naime, za Givens je veoma brzo počeo da se vezuje nimalo laskavi nadimak „parti devojke“, a potom i „žderačice muškaraca“, s obzirom da je stalno menjala momke. Ljubavni život manekenke i glumice bio je često tema tabloida.

U jednom trenutku bila je i najomražanija žena u Americi, zbog braka sa Majkom Tajsonom. U tom periodu proglašena je „sponzorušom“, a zbog odnosa sa čuvenoim bokserom ponovo se našla u žiži interesovanja, decenijama nakon razvoda, zahvaljujući snimanju mini serije „Mike“ u kojoj je opisan njihov turbulentan odnos.

Naime, Givens je svojevremeno bila u braku sa najpoznatijim bokserom svih vremena Majkom Tajsonom. Međutim, njihova veza je od samog starta bila veoma burna i puna skandala.

Kako je manekenka kasnije pričala, bokser je često bio nasilan prema njoj, čak i pre nego što su se venčali, dok je Tajson nakon razvoda izjavio da je „ozbiljno istraumiran tim odnosom“. Njegovo bogatstvo procenjivalo se tada na 50 miliona dolara, a sa Givens nije potpisao predbračni ugovor. Ona je još tokom braka u jednom trenutku kupila sebi vilu od 4,3 miliona dolara u bogatom predgrađu Bernardsvil u Nju Džersiju i to novcem sa njegovog računa.

Kada je izgubila bebu 1988. njihov brak je počeo da se raspada. Tajson tvrdi i sada da su njena trudnoća i pobačaj bili lukavstvo kojim se poslužila kako bi što pre „stali pred oltar“, naglašavajući da za sve vreme dok je navodno bila trudna, Givens nikada nije dobila ni funtu, nije radila, niti ju je to zanimalo.

Givens je nakon svega u emisiji kod Barbare Volters izjavila da je život sa Tajsonom bilo „mučenje, čisti pakao, gori od svega što je mogla da zamisli“, a potom nastavila da opisuje njegovu nestabilnu narav. U vreme razvoda, njen advokat je istakao da „Givens voli Tajsona, ali da se plaši za svoju bezbednost“. Međutim, iako je isprva u očima javnosti bila žrtva, brzo se saznalo za druge stvari koje je radila, pa i aferu sa Bredom Pitom u kojoj ju je uhvatio suprug.
Naime, Tajson je nakon izjvala bivše supruge izašao u javnost sa dokazima o krađi miliona dolara i tužio za manipulisanje javnošću. Ipak, bokser je priznao da jeste udario manekenku i istakao da je to „najbolji udarac ikada“, što su mnogi osudili, iako je navodno tu usledilo nakon što ju je uhvatio u krevetu sa Pitom, kako piše „Wanted“.

Majk Tajson ispričao je detalje ovog neprijatnog događaja gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. U to vreme je započinjao brakorazvodni postupak sa svojom tadašnjom suprugom Robin i spremao se da ode kod advokata da podnese papire za razvod. Robin je tada optužila Tajsona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.
Ipak, rešio je da po poslednji put obiđe suprugu i da eventualno izglade odnose. Ali, ono što je zatekao u domu koji su nekad delili ostavilo ga je bez teksta.

Majk kaže da je suprugu i slavnog glumca uhvatio pre seksualnog čina, ali da mu je bilo jasno šta bi usledilo da se on nije pojavio. Dodao je i da se „Pit skamenio kad ga je video, što ga uopšte nije iznenadilo“.

„Kada me je video, potpuno je prebledeo. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim“,  kazao je bivši šampion ringa, koji danas to ne zamera Pitu i smatra da je glumac „dobrar momak“.

Nakon razvoda od Tajsona, Robin je 1993. usvojila prvog sina Majkla, a potom su usledile njene „lude godine“. Od bivšeg supruga je izvukla novac i uživala u životu na visokoj nozi.

Par godina kasnije upoznala je Srbina Svetozara Toleta Marinkovića, koji je i te kako bio poznat u visokim krugovima jer je bogatu klijentelu učio tenisu. Svetozar je bio trener manekenke, a onda su odlučili da se venčaju 1997. godine. Međutim, istog dana, samo 8 sati kasnije, podneli su zahtev za razvod braka koji je okončan par meseci kasnije.

Nakon toga, Robin je započela vezu sa teniserom Marfijem Džensenom sa kojim je dobila drugog sina.

Manekenku i glumicu povezivali su i sa Majklom Džordanom, sa kojim je imala aferu nakon razvoda od Tajsona, potom sa Edijem Marfijem početkom devedesetih. Na listi su se našli i glumac Dejmon Vajans, Hauard Stern, model Markus Šenkenberg, kao i glumac Hosea Sančez i mnogi drugi.

Sa druge strane, Robin se nekoliko puta našla u žiži javnosti i zbog neprimerenog ponašanja, te je tako 2004. godine udarila pešaka na pešačkom prelazu, a 2009. godine su je teretili i zbog neplaćenog poreza nakon što je utvrđeno da je određene iznose krila od države.

Robin je napravila i pauzu sa glumom kako bi se posvetila porodici i na neki način učinila da se skandali „zaborave“, a poslednjih godina ponovo je da se vratila ovoj profesiji.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Komentari

Svi komentari (0)