Vinona Rajder, Džoni Dep Foto: Peter Borsari/PIP-Landmark Media / Landmark / Profimedia

Iako joj je slomio srce, Vinona Rajder nikada nije krila da je Dep jedan od najdražih ljudi u njenom životu.

Devedesetih godina prošlog veka je ovaj glumački par bio jedan od najpoznatijih u Holivudu, ali i u svetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mediji su pratili svaki njihov korak, a ljubav između njih je bila vidljiva.

Džoni Dep i Vinona Rajder upoznali su se na premijeri njenog filma „Great Balls of Fire“ 1989. godine, kada je on imao 26, a ona 18 godina. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Vinona je jednom prilikom istakla da joj se sve osim Džonija zamaglilo kad ga je ugledala.

Ubrzo su postali nerazdvojni.

Pet meseci nakon prvog susreta su se verili, a snimili su i prvi zajednički film „Edvard Makazoruki“. Dep je čak i istetovirao natpis „Winona forever“, koji je kasnije izmenio.

Dep je već imao jedan brak iza sebe, ali je Vinoni on bio prva velika ljubav.

Kako bi iskazao ljubav prema Vinoni, Džoni je čak i istetovirao na ramenu „Vinona zauvek“, a ta vest je odjeknula širom sveta.

„Bila sam u šoku. Stalno sam čekala da se ispere ili da se desi tako nešto, nisam mogla da poverujem da je prava tetovaža. Mislim, to je velika stvar, trajno je“, rekla je glumica u jednom intervjuu tada.

Vinona Rajder, Džoni Dep Foto: Laura Luongo/PIP-Landmark / Landmark / Profimedia

Ostali su zajedno do 1998. godine.

Oboje su rekli da im je raskid teško pao, ali nikada nisu otkrili razlog njihovog rastanka.

„Doživela sam prvi pravi raskid, prvi put mi je srce slomljeno. Ironično je što su svi mislili da imam sve na svetu, znate, nemam razloga da budem depresivna, sve je bilo na vrhuncu, ali ja sam se osećala potpuno izgubljeno“, rekla je Vinona, a oni su godinama kasnije uvek u javnosti pričali lepo jedno o drugom.

Vinona Rajder, Džoni Dep Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Džoni Dep je kasnije izmenio tetovažu i prepravio da piše „Vino zauvek“.

Suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd pratio je ceo svet, pa tako i Vinona. Ona nije uspela da ostane neutralna na optužbe koje je Herd iznosila protiv Depa, pogotovo one koje se tiču nasilja i zlostavljanja.

Džoni Dep i Amber Herd Foto:CNP / ddp USA / Profimedia/EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Vinona se oglasila i istakla da je Dep prema njoj uvek bio nežan i da toliko godina kasnije ona ima lepo mišljenje o njemu.

„Ne želim da nazovem bilo koga lažovom, ali zbog mog iskustva sa Džonijem nemoguće je poverovati da su tako zastrašujuće optužbe istinite. Pre mnogo godina sam Džonija znala odlično. Bili smo zajedno četiri godine, smatrala sam ga svojim najboljim prijateljem, bio mi je blizak kao da smo porodica. Naša veza je jedna od najvažnijih umom životu. Naravno, nisam bila tu tokom njegovog braka s Amber, ali zbog mog iskustva, koje je toliko drugačije, bila sam potpuno šokirana, zbunjena i potresena kad sam čula za ove optužbe protiv njega“, rekla je Vinona, pa dodala:

„Sama pomisao na to da je on ta neverovatno nasilna osoba je daleko od Džonija kojeg sam znala i volela. Ne mogu da shvatim ove optužbe.“

BONUS VIDEO: Luna Lu i Mihajlo Tešić: Kako je Džoni Dep pridobio podršku javnosti?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar