Džeri Hol Foto: EPA/DAVID CROSLING

Glumica se razvodi nakon šest godina braka.

Džeri Hol čuvena je menekenka koja se već u dvadesetim godinama proslavila snimajući za najprestižnije modne magazine, apored manekenstava bavila se i glumom.

PROČITAJTE JOŠ:

Na početku karijere otišla je u Francusku, što joj je sugerisala majka koja je i sama maštala o tome da postane glumica i koja je izuzetno volela filmsku industriju.

Ono što je za nju katrakteristično jeste njen izgled koji je privlačio pažnju svih, a najviše muškaraca.

Manekenka je oduvek skretala pažnju svojim načinom života, a zasigurno najviše svojim brakom sa frontmenom benda „Rolling Stones“, Mikom Džegerom.

Džeri Hol i Mik Džeger
Džeri Hol i Mik Džeger Foto: Newscom / Newscom / Profimedia

Za njega se udala 1990. godine na Baliju, a zajedno su proveli devet godina. Kako se navodilo, glavni razlog za razvod bile su navodne Džegerove afere sa brojnim ženama. Ipak, manekenka je jednom prilikom priznala da je i ona bila neverna.

Džeri se 2016. godine ponovo udala, i to za medijskog mogula Ruperta Murdoka, koji je od nje stariji čak 25 godina, a vest o njhovoj veridbi obavljena je u listu „Tajms“, čiji je on vlasnik.

Rubert Merdok i Džeri Hol Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Osim Mika Džegera i Ruperta Murdoka, za njen ljubavni život vezuju se i istoričar Adam Zamojski, umetnik Endi Varhol, osnivač Microsofta Paul Alen, producent Džordž Vaud, igrač kriketa Šejn Varne i preduzetnik Varvik Hemsli.

Džeri Hol i Rupert Murdok su prošle godine objavili da se razvode, a on je supruzi poruku o razvodu saopštio putem mejla, te je ona podnela zvaničan zahtev.

BONUS VIDEO: TOP 5 najburnijih razvoda na estradi 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.