Foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Nikol nije znala čak ni da joj se ćerka udaje.

Nikol Kidman i Tom Kruz bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma „The Days of Thunder“ 1989. godine, a već sledeće su se venčali. Par je 1992. godine usvojio ćerku Belu, a posle dve godine i sina Konora.

Tom je već uveliko bio član Sajentološke crkve, ali njegova supruga Nikol nije želela da postane deo jedne od najkontroverznijih modernih sekti. Posle 11 godina braka usledio je razvod, a Tom je odlučio da decu vaspitava u skladu sa pravilima sajentologije i oni počeli da se udaljavaju od majke jer se smatra da neko ko nije član kulta može sprečiti njihov duhoni razvoj.

Tom Cruise, Nicole Kidman
Foto: EPA PHOTO ANSA/CLAUDIO ONORATI/mp-hh/kr

Bela je poput roditelja umetnica, ali je odlučila da se ne eksponira, te živi podalje od očiju javnosti. Na njenom Instagram profilu uglavnom se nalaze slike crteža, što nije čudo s obzirom na to da je po profesiji modni dizajner.

Koliko se udaljila od majke govori i činjenica da Nikol nije znala da joj se ćerka udaje za Maksa Parkera.

Bela povremeno podeli neku svoju fotografiju, a na njima se može videti da često menja frizure, ali da najviše preferira kratku kosu.

Podsetimo, Tom Kruz se ponovo 2006. godine oženio glumicom Kejt Holms, sa kojom je dobio ćerku Suri, ali je ona zatražila razvod posle šest godina. Razlog za rastanak je opet bila Sajentološka crkva zbog koje se Kejt plašila za sigurnost svoje ćerke. S druge strane, Nikol je našla sreću u drugom braku sa Kitom Urabnom sa kojim ima dvoje dece.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar