Na čijoj ste strani - Ceca ili Jeca?

Vest dana je definitivno snimak koji je Jelena Karleuša objavila na svojoj društvenoj mreži Iks, a na kom se čuje svađa sa Cecom Ražnatović i njenim advokatom.

PROČITAJTE JOŠ:

Mi smo kontaktirali advokata Nebojšu Perovića koji nam je ispričao kakve posledice bi Karleuša mogla da snosi zbog objavljenog snimka, a šta je on rekao pogledajte u odvojenoj vesti.

Estradni rat između ove dve pevačice traje od kraja devedesetih, a da li znate kako je započeo?

Foto: Nova.rs

Jelena Karleuša je postala deo estradne scene 1995. godine, a Ceca je tada uveliko bila na javnoj sceni, te se te godine i venčala sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Na samom početku Jelenine karijere njih dve su se javno podržavale, a publika je čak imala priliku da ih gleda zajedno u emisiji „Maksovizija“ koju je vodio čuveni Milovan Ilić Minimaks.

Karleuša je u jednoj izjavi za medije rekla da su se pevačice ku*ve, a ona najveća, mislivši da svako od njih ima cenu za koju radi. Novinari su tada anketirali nekoliko pevačica i pitali ih da li se slažu sa Jeleninom izjavom, a među pozvanim pevačica bila je i Svetlana Ražnatović koja se nije složila sa svojom koleginicom.

Foto: EPA PHOTO / EPA FILES, Nemanja Jovanović/nova.rs

Od tog trenutku kreću prve prepirke između ove dve regionalne zvezde, a u sve se umešao i Arkan koji je izjavio da je Karleuša u trenutku takve izjave bila pod opijatima.

Dve i po godine nakon smrti Željka Ražnatovića, ubijen je i Zoran Davidović poznatiji kao Ćanda sa kojim je Karleuša bila u emotivnom odnosu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Privatna arhiva

Novinari su jednom prilikom pitali Karleušu da li bi moglo da dođe do pomirenja između nje i Ceca, na šta je ona rekla da bi to bio dobar marketinški trik, a kada su to isto rekli Svetlani Ražnatović, ona je odgovorila da se nikada nije družila zbog marketinga.

Estradne rivalke su tada nastavile svoje prepirke u medijima, a 15 godina nakon prve čarke Ceca je prva tužila Karleušu.

Njih dve se i danas viđaju na sudu, a šta će se dešavati nakon što je Karleuša objavila snimak iz sudnice ostaje nam da ispratimo.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar