Džoni Dep Foto:EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Nakon što je porota presudila u korist slavnog glumca, on se oglasio porukom na Instagramu.

Dep se osvrnuo na sve što je pretrpeo u prethodnih pet godina, pa je prokomentarisao odluku porote.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene, bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne, veoma ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo beskrajnu lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica… Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan“, napisao je Džoni na svom Instagram profilu.

On je znao sa kakvim problemima mora da se suočava, ali se upustio u borbu istinu.

„Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao“, zaključio je slavni glumac.

Foto:Instagram/johnnydepp

Podsetimo, Džoni Dep je tužio Amber Herd za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u jednoj kolumni koju je 2018. objavio „Vašington Post“ napisala da je bila izložena porodičnom nasilju u toku braka. Iako glumica nije pomenila slavnog glumca, ova kolumna privukla je ogromnu pažnju, a Dep je zbog posledica podneo pomenutu tužbu.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)