Foto: P. Donovan/via REUTERS

Glumac je nakon višenedeljnog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd zasvirao gitaru i zapevao na koncertu u Šefildu.

Dep se pojavio na bini sa engleskim gitaristom Džefom Bekom kako bi izveo nekoliko muzičkih obrada.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumac je izveo obrade pesama „Little Wing“ Džimija Hendriksa i „What’s Going On’ Marvina Geja, kao i „Isolation“ Džona Lenona, koju je sa Bekom snimio i u studijskoj verziji 2020. godine.

Mnogi su se iznenadili kada su ugledali glumca, koji poslednjih godina nastupa sa grupom Hollywood Vampires zajedno sa Alisom Kuperom i Džoom Perijem iz sastava Aerosmith, jer je poslednjih nedelja uglavnom bio u američkoj državi Virdžinija, gde vodi sudski spor protiv bivše žene Amber Herd.

Snimci ovog nastupa se dele na društvenim mrežama, a glumčevi obožavatelji su oduševljeni.

 

Podsetimo, Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u Vašington postu iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega.

Jedno od najpraćenijih suđenja ikada, između Amber Herd i Džonija Depa, se bliži kraju. Završeno je davanje iskaza i ispitivanje svedoka, a sada se čeka odluka porote.

Mnogi poznanici i prijatelji Amber i Džonija svedočili su tokom suđenja, a u svojstvu svedoka pojavila se i glumčeva bivša devojka, mankenka Kejt Mos, koja je tvrdila da je Dep nikada nije udario.

BONUS VIDEO: Sudski dosije Džonija Depa Gosti Jugoslav Tintor i Aleksandar Ignjatović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)