Pevačica ističe da joj je sport druga ljubav.

Pevačica Jellena Lalović se nakon kratke pauze vratila na estradu, snimila je nekoliko pesama i jedan duet, a u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića je najavila da će uskoro, po treći put, snimiti spot za svoj najveći hit „A ti si lep“.

PROČITAJTE JOŠ:

U slobodno vreme voli da igra tenis, ali nekada je manjak samopouzdanja dovede do situacije da izgubi meč.

nova.rs

„Igrala sam tenis u humanitarne svrhe preko 15 godina. To ću pamtiti dugo, trudili smo se, imali smo dobru opremu. Igrala sam sa Nedom, Jelenom iz Zane, mnogima, Merima Njegomir me je dobijala do jednog trenutka dok nisam rekla dosta, sad ću ja tebe da pobedim. Sa Ildom Šaulić bi bilo čupavo, ona trenira, sa Tanjom Petrović sam igrala, vodim četiri jedan i izgubim, ušao je jedan pas na teren i to me iznervira, uzgubi se fokus i eto. Uvek sam pobeđivala druge. Jednom je Novakov otac Srđa bio u loži, a nekolikol dana pre toga sam se dogovorila i sa Goranom Đokovićem da bude u loži. Tada sam mu rekla da, ako bude turnir, ja ću imati veću tremu od njega. Tada kada je Srđan bio, imala sam veliku tremu. NIkako to prvo mesto da osvojim“, ispričala je Jellena.

Srđan Đoković
Foto: Screenshot Twitter K1

Ona je u emisiji „Ispovest“ progovorila o svom životu pre nego što je postala poznata, ali i periodu kada se povukla sa scene i bila gradski funkcioner, a detaljnije o tome pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Iz Koktel benda sam otišla sa 100 maraka u džepu, a kao gradska funkcionerka sam sebi poslednjoj isplaćivala platu“: Neobična životna sudbina pevačice Jellene

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar