Džejson Sudeikis, Olivija Vajld i Hari Stajls Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT/CLAUDIO ONORATI/EPA/NIGEL RODDIS

Rediteljka i glumica Olivija Vajld nalazi se u centru skandala zbog optužbi svoje bivše dadilje, ali i bivšeg muža, koji tvrde da se drogirala krekom, te da je to razlog zbog kojeg je opsednuta pop zvezdom Harijem Stajlsom.

Svetska javnost je početkom septembra ove godine bila šokirana skandalima koji su se dogodili na premijeri njenog novog filma „Ne brini draga“, a u kojem glavnu ulogu tumači upravo Hari Stajls, koji je u isto vreme i njen novi partner.

PROČITAJTE JOŠ

Olivija je bila besna na glavnu glumicu iz filma, Florens Pag, koja je imala „mnogo seks scena sa Harijem“, a sve je rezultiralo tome da napusti premijeru filma koji je sama režirala. Navodno je tokom snimanja odlučila i da izbaci prvobitno odabranog glumca i da ulogu dodeli Stajlsu, a sve da bi mogla da provodi više vremena sa njim.

Kućna pomoćnica koja je svojevremeno živela sa Olivijom i njenim bivšem dečkom Džejsonom Sudeikisom, tvrdi da su poslednji meseci njihove veze bili horor. Ona je izjavila za „Dejli Mejl“, a Džejson je potvrdio, da je Olivija navodno bila na kreku.

Njih dvoje tvrde da se rediteljka opako drogirala ovom opasnom drogom, te da se u tom trenutku javila i njena opsednutnost ka pop zvezdi.

Olivija i njen bivši partner Džejson, koji zajedno imaju dvoje dece, nastavili su da budu u dobrim odnosima i nakon što se ona odselila iz zajedničkog doma u oktobru 2020. godine. Kućna pomoćnica tvrdi da je Olivija lagala Stajlsa i tvrdila da se njihova veza završila mnogo pre nego što je to bilo u stvarnosti.

„Postala je opsednuta Harijem. Želela je samo njega i promenila je ceo svoj život kako bi bila sa njim. Lagala je da je raskinula sa Džejsonom, a tada su još uvek bili zajedno“, tvrdi ona.

Kućna pomoćnica, međutim, govori da je Olivija bila u paralelnoj vezi.

„Spavala je sa Džejsonom, potpuno gola u krevetu, a u isto vreme se zabavljala sa Harijem Stajlsom. Džejsonu je govorila da ga voli i nije želela da ga napusti. U isto vreme je u javnosti potvrdila da je u vezi sa Harijem Stajlsom. Sve vreme je bila na drogama“, tvrdi kućna pomoćnica.

Šokantnu ispovest upotpunio je i detalj u kojem kućna pomoćnica tvrdi da je Džejson pokušao da izvrši samoubistvo.

„Jedne večeri je otišla da se vidi sa Harijem, a Džejson je bio očajan. Bacio se pod njen automobil kako bi je sprečio da ode kod Harija“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)