Danijel Alibabić i Jovana Nikolić Foto: Goran Srdanov

Manekenka Jovana Nikolić i pevač Danijel Alibabić upoznali su se u rijalitiju "Farma" 2013. godine.

Njih dvoje su se brzo zaljubili jedno u drugo, a po napuštanju rijalitija odlučili su da se venčaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Venčanje je upriličeno u Crnoj Gori za oko 400 zvanica, a fotografije srećnih i zaljubljenih mladenaca bile su na naslovnim stranama svih medija.

Međutim, idila nije potrajala i nedugo nakon venčanja usledio je razvod. Jovana je tada tvrdila kako je Alibabić gej, te da je u braku sa njim „jela samo sendviče“.

„Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke, jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču“, izjavila je ona svojevremeno za Kurir, pa dodala:

„Nisam bila trudna, niti sam mogla biti pošto nismo imali odnose više od dva meseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu – da je homoseksualac! Otkako smo se doselili u Beograd, nije me primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio s društvom… Kod kuće je stalno bio za laptopom, u virtuelnom svetu sa ko zna kim. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrepim validnim dokazima.“

Danijel je imao potpuno drugu verziju priče.

„Ubrzo nakon venčanja u meni se probudila sumnja da li je Jovana zaista prava žena za mene. Počeo sam da uviđam njene mane koje su mi sve više smetale, ali čovek se valjda uvek nada kako može nekoga da promeni. Tako sam i ja pomislio da od Jovane mogu da napravim damu. Samo sam se zavaravao. Mnogo sam radio i zakazivao sam četiri do pet nastupa nedeljno kako bih nam obezbedio lagodan život. Ona je za to vreme sama ostajala u Beogradu i bila je nesrećna, mada je mogla da ide sa mnom na sve nastupe. Vremenom smo se zbog toga sve više svađali“, rekao je Danijel, a potom je otkrio zašto se Jovana obračunavala sa njim putem medija.

„To je bar jasno kao dan: zato što sam odbio da joj isplatim novac koji je od mene tražila u zamenu da me ne proziva po medijima. Budući da je to klasična iznuda, krivično će odgovarati. Žao mi je zbog toga, ali mora da bude kažnjena“, dodao je Danijel i istakao da nije bio nasilan prema bivšoj ženi:

Danijel Alibabić Foto: Andreja Damnjanović

„Nikada! Svi ljudi koji me poznaju reći će vam isto. Nikada u životu ne bih sebi nešto tako dozvolio. I ovu tvrdnju Jovana će morati da dokaže na sudu“.

Danijel je demantovao i Jovanine priče da je homoseksualac.

„Ne želim o ovome nešto preterano da govorim kako ne bi ispalo da se pravdam, ali Jovana odlično zna da sam heteroseksualac, a znaju i gledaoci Farme. Ako me razumete…“, rekao je on tada za Glossy.

Jovana se posle razvoda vratila u Rodni Niš i zaposlila se u kiosku brze hrane gde je prodavala pljeskavice.

U međuvremenu je sa sestrom otvorila salon lepote i time se sada bavi. Jovana se i ofarbala u plavo, te izgleda drugačije u odnosu na period dok je bila u ljubavi sa pevačem.

BONUS VIDEO: TOP 5 Najkraćih brakova na estradi