Ričard Gir, Debra Vinger i Majkl Daglas Foto: SGP / ddp USA / Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia/EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ona je "žarila i palila" osamdesetih godina prošlog veka.

Glumica Debra Vinger je svojevremeno osvojila mnoga muška srca kada se pojavila u filmu „Oficir i džentlmen“ daleke 1982. godine. Vingerova je tada oduševila publiku u ovoj priči o nekoncencionalnom vojnom regrutu (kojeg je tumačio Ričard Gir) i njegovom odnosu sa lepom Polom (Debra).

PROČITAJTE JOŠ

Iako izgledom očarala mnoge, vremenom su se pojavile brojne priče o njenom ne tako sjajnom ponašanju.

Primera radi, iako je hemija na setu „Oficira“ između nje i Gira bila neverovatna, glumci se zapravo nisu podnosili. Njih dvoje su se kstalno svađali tokom snimanja ovog filma, ali bez obzira na to legendarne scene seksa su bile verodostojne.

Scena iz filma Oficir i džentlmen Foto:LORIMAR / Christophel Collection / Profimedia

Godinama je Debra ćutala o ovim svađama, ali pre nekoliko godina je konačno rekla šta misli.

„Loše ponašanje uglavnom dolazi zbog nesigurnosti. Iako sam volela ono što radim, nisam uvek znala šta sve mogu. Svoju nesigurnost sam iskalila na sve ljude. Da malo stanem i u svoju odbranu, nikada se nisam svađala zbog veličine moje prikolice ili zbog sličnih stvari, uvek sam pucala zbog posla.“

Da problem nije imala samo sa Girom pokazuje i ono što je Majkl Daglas ispričao u aprilu ove godine. Naime, on je u stotoj epizodi podkasta Roba Loua potvrdio glasine koje kruže Holivudom skoro 40 godina, od snimanja filma „Lov na zeleni dijamant“.

Majkl Daglas
Majkl Daglas Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Debri su tada oduzeli glavnu žensku ulogu u filmu zato što je Daglasa, dok su bili na večeri sa rediteljem Robertom, ugrizla za ruku. Na večeri su se našli kako bi je Zemekis i Daglas „vrbovali“ za ulogu.

„Večerali smo i popli nekoliko tekila. Izašli smo i, kao kada nekog u šali lagano udarite u rame i kažete mu ‘Ah, ti’, ona me je zgrabila za ruku i ugrizla“, ispričao je slavni glumac u pomenutom u podkastu.

Kad se vratio u Holivud, Daglas se, kako je priznao, rasplakao pred kolegama i rekao im da ne može da sarađuje s njom.

U intervjuu 2019. godine on je za Variety rekao kako Vinger nije glumila u „Lovu na zeleni dijamant“ zato što nije bila „timski igrač“.

Kada se spomene Debra, često se za nju vezuje i „nesporazum“ koji je imala sa Širli Meklejn sa kojom je snimala film. Debra je maltretirala Širli i stalno joj je smeštala maliciozne šale, drala se na nju pred svima. Navodno je posle tog snimanja završila na rehabilitaciji zbog narkomanije.

BONUS VIDEO: Top 5 holivudskih macana koji su se uništili botoksom