Dina Džanković Foto:EPA/SASA STANKOVIC

Dina Džanković je 18. decembra 2005. godine osvojila titulu Mis Srbije i Crne Gore i ujedno je bila poslednja kojoj je to pošlo za rukom, budući da se naredne godine državna zajednica Srbije i Crne Gore raspala.

Dina je poreklom iz Novog Pazara i završila je arhitekturu, a mnogi je pamte i po tome što je samo nekoliko meseci nakon što je pobedila na takmičenju lepote, odlučla da vrati krunu, i to zbog ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Dina se titule Mis Srbije i Crne Gore odrekla kako bi se udala za 10 godina starijeg košarkaša Mirsada Turkdžana, rođenog brata pevačice Emine Jahović. Mirsad je tursko prezime Turkdžan uzeo kada je otišao u Tursku da tamo igra košarku.

Košarkaš i misica zabavljali su se nekoliko meseci, kada su odlučili da se venčaju u Turskoj. U braku su dobili troje dece, sina Nusreta Kana i ćerke Nebu i Kairu.

Dina Džanković Foto:EPA/SASA STANKOVIC

Međutim, nakon šest godina braka, Dina je 2012. podnela zahtev za razvod i Mirsada prijavila zbog agresivnog ponašanja, piše „Blic“. Nakon što su se razveli, Turkdžan je nekoliko meseci imao zabranu prilaska bivšoj supruzi, navodi se dalje.

Dina danas živi u elitnom delu Istanbula i bavi se modnim dizajnom i dizajnom enterijera.

View this post on Instagram

A post shared by Can Karaca (@cankaraca)

Takođe radi i kao model, a za svoj izgled dobija brojne komplimente.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar