Bekuta podržala Severinu: „Sistem pun zlikovaca joj pravi pakao od života“

Showbiz 16. jul 202215:38
Podeli:
Severina i Ana Bekuta Foto:Antonio Ahel/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica je podržala koleginicu koja se već godinama sudi sa bivšim parnerom i ocem njenog sina.

Naime, Severina i Milan Popović već godinama su na sudu zbog starateljstva nad njihovim sinom.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je nedavno optužena da je pretila direktorki škole koju pohađa njen sin, ali ona ne odustaje. Svakodnevno na društvenim mrežama u javnost iznosi detalje ovog slučaja, a sada joj je podršku pružila starija koleginica.

Ana je objavila zajedničku fotografiju sa Severinom i iznela svoj stav o celoj situaciji.

"Već godinama čitav Balkan gleda kako jedan sistem pun zlikovaca koji su plaćeni od strane zlikovaca jednoj radno sposobnoj majci oduzima dete i pravi pakao od života. Količina zlobe koja se srušila na ovu ženu tolika je da smo već navikli čitati o novom udarcu koji su joj zadali sistem i ti zlikovci. Deo društva je podržava, ali veliki deo rulje navija da zlikovci ispune svoju nameru. Ne moramo biti sociolozi, psiholozi i socijalni radnici da bismo shvatili o čemu se ovde radi", napisala je Bekuta u opisu fotografije, pa dodala:

"Opet pitam, kako je moguće jednoj radno sposobnoj majci oduzeti dete toliko puta i kako je moguće da u jednoj zemlji EU sistem tako funkcioniše? Da li je moguće da se u jednoj državi EU parama kupuju i deca? Osim što mi je kao majci, babi i ljudskom biću beskrajno žao ove divne žene koja se kao lav bori za svoje dete, već se godinama pitam kako je drugim majkama koje nisu Severina, radno sposobnim ženama koje je taj sistem zlikovaca uzeo na zub i organizovano im uništava živote oduzimajući decu? I opet pitam - šta je Severina zgrešila ovom društvu pa da nismo svi, 100%, bezuslovno i beskrajno na njenoj strani?"

BONUS VIDEO: Ana Bekuta na prvom snimanju spota posle Mrkine smrti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar