Ana Bekuta, Sandra Mladenović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Njih dve su javno razmenile emotivne poruke.

Pevačica Ana Bekuta ponosna je na svoje kandidate kojima je bila mentor u „Zvezdama Granda“, a nedavno ju je raznežila Sandra Mladenović, koja je i bila u finalu ovog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada doživite da učite od najboljih, znajte da ste na vašem putu načinili prvi i najbitniji korak. Temelj je neophodan da bi kuća mogla da se gradi. Vaši saveti neopisivo su vredni, kako za muziku, tako i za život. Pamtiću ih uvek. Zato Vam od srca hvala“, napisala je Sandra uz fotografiju sa Anom.

Njenu mentorku je ovo dirnulo, te je uzvratila Sandri emotivnom objavom.

„Moja Sandra – lepa iznutra kao i spolja, ove sezone u takmičenju Zvezde Granda, zaista je obogatila moj život. Dok ona govori da je mnogo naučila od mene, ne sme zaboraviti da sam i ja učila od nje. Svi oni koji misle da se nešto može naučiti samo od starijih i iskusnijih su u zabludi – učiti treba od onih čije vreme tek dolazi kako bi se što bolje snašli u tom vremenu. Sigurna sam da je pred Sandrom duga, lepa i bogata karijera, a ja ću dati sve od sebe da joj pomognem u stvarima koje još uvek pripadaju mom vremenu. Sandra, ljubim te“, napisala je Bekuta podelivši Sandrinu objavu.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta na prvom snimanju spota posle Mrkine smrti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare